banner102

Hayırseverlerden Bölümlülü öğrencilere kırtasiye yardımı

Of’un nüfusu en kalabalık mahallelerinden ve uzun süre belde belediyesi olan Bölümlü Mahallesindeki Bölümlü Şehit İhsan Yıldız Ortaokulu ve Bölümlü Mehmet Akif Ersoy İlkokulu’na Bölümlü Mahallesi sakinlerinden iş adamları kırtasiye yardımında bulundu.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
17 Eylül 2022 Cumartesi 01:47
Hayırseverlerden Bölümlülü  öğrencilere  kırtasiye yardımı

Yıllarca Bölümlü Mahallesinde bulunan okullarında Okul Aile Birliği Başkanlığı  yapmış ve hala daha okulların taleplerine cevap veren bugünün Fahri Okul Aile Birliği Başkanı Ahmet Danışman okulların eğitim- öğretime başlamasıyla yeni bir çalışmaya imza attı.  Mahallesindeki hayırseverlerle iletişime geçerek tüm öğrencilere çanta ve kırtasiye yardımında bulunarak önemli bir hizmet yerinde getirdi.

Fahri Okul Aile Birliği Başkanı Ahmet Danışman kendisine ulaştırılan kırtasiye yardımlarını okullara götürerek öğrencilere takdim etti. Konu ile ilgili açıklama yapan Ahmet  Danışman; “ Bizler değerli hayırseverlerimizin öğrencilere gönderdiği yardımlara adeta köprü vazifesi  olduk. Allah onlardan razı olsun, Rabbim hayırlarını kabul etsin. Hayatımın her aşamasında eğitimin yanında yer aldım. Almaya da devam edeceğim inşallah. Bölümlü Mahallemize eğitim, öğretim olsun her alanda elimizden geldiğince hizmet etmenin gayretinde olacağım. Bu duygu ve düşüncelerle tüm öğretmen ve öğrencilerimizin 2022-2023 eğitim-öğretim yılını kutluyorum. Yeni eğitim-öğretim yılının kazasız, belasız, başarılı geçmesini diliyorum.” dedi.

Son Güncelleme: 17.09.2022 01:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90