banner102

Hutbe okuma bölge finalleri Of'ta yapılacak

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından Türkiye genelinde İmam Hatip Liseleri arası hutbe okuma yarışması düzenleniyor.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
07 Mart 2022 Pazartesi 22:25
Hutbe okuma bölge finalleri Of'ta yapılacak

İl elenmelerinde başarılı olan öğrenciler illerini temsilen bölge finallerine katılıyor. Bu yıl Amasya, Giresun, Ordu, Rize, Samsun, Sivas, Tokat, Trabzon, Yozgat illerinin yer aldığı 9 ilden 12 öğrencinin yarışacağı 2. Bölge Hutbe Okuma Yarışması Of'ta 11 Mart Cuma günü İrfanlı Mahallesinde bulunan Fetih Camiinde yapılacak. Koordinatör Of Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu yarışma ile ilgili çalışmaları titizlikle yürütüyor.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu çalışmaları yakından takip ediyor. Müdür Kabahasanoğlu çalışmalarla ilgili olarak, "Böyle güzel ve anlamlı bir yarışmanın ilçemizde olacak olmasının mutluluk ve heyecanını yaşıyoruz. Tüm tedbirlerimizi aldık ve çalışmalarımıza devam diyoruz. Misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlayacağız inşallah. İlçe olarak hem program konusunda hem de Of Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencimizin yarışmada Trabzon ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum. Rabbimden işlerimizde kolaylıklar vermesini temenni ediyor, tüm katılımcılara başarılar diliyorum." sözleriyle düşüncelerini ifade etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90