banner102

İl Müdürü Fettahoğlu Of’ta yoğun eğitim ziyareti

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu, Of ilçesini ziyaret ederek yoğun bir eğitim kurum ziyareti gerçekleştirdi. Of’taki eğitim kurum ziyaretlerinde, öğretmen ve öğrencileri ziyaret ederek onlarla bir araya geldi. Müdür Fettahoğlu’na ziyaretlerde İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fatma Zehra Aydın, Şube Müdürleri Ferhat Davran ile Gülsüm Memişkaptanoğlu Of İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Hasan Tekke ve Osman işçi de eşlik ettiler.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
10 Mart 2023 Cuma 08:04
İl Müdürü Fettahoğlu Of’ta yoğun eğitim ziyareti

İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu Of’taki ilk ziyaretlerini Of Rehberlik ve Araştırma Merkezine gerçekleştirdi. Burada deprem bölgesindeki vatandaşlarımızın yanında olarak onlara manevi destek sağlayan Rehberlik ve Psikolojik Danışman Öğretmenlerimizle bir araya gelerek onlara bu özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Rehberlik ve Araştırma Merkezi ziyaretlerinin ardından Müdür Fettahoğlu Of ziyaretlerine Of Halk Eğitimi Merkeziyle devam etti. Of Halk Eğitimi Merkezinde depremzede vatandaşlar için giysi üreten kursiyerleri ziyaret ederek atölyelerinde bir süre sohbet etti. Kendilerine tüm emekleri için teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu Of Halk Eğitimi Merkezindeki ziyaretinin ardından Of Fen Lisesini ziyaret etti. Of Fen Lisesinde ilk olarak öğrenciler ile öğle yemeğinde bir araya gelerek öğrencilerle hem yemek yedi hem de sohbet etti. Öğleden sonraki programa Of Fen Lisesinde Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Doka Ajans iş birliğinde yapılan "Eğitime İstihdamın Teknolojik Katkısı" projesi ile kurulacak olan Havacılık ve Uzay, Siber Güvenlik ve Yapay Zekâ, 3 Boyutlu Modelleme ve Tasarım, Robotik ve Kodlama Atölyelerini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Of Fen Lisesindeki ziyaretlerini tamamlayan Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu HMB Ulusoy MTA Lisesinde akın zamanda hizmet verecek olan Of E-Sınav Merkezini ziyaret ederek sınav merkezinde incelemelerde bulundu. Müdür Fettahoğlu Of’taki son programında HMB Ulusoy MTA Lisesinin 4. Katında açılan Of Bilim ve Sanat Merkezinin açılışını gerçekleştirdi. Burada atölye ve laboratuvarlarda öğretmen ve öğrencilerle ile bir araya geldi, öğrencilerimizin birbirinden güzel ve değerli çalışmaları hakkında onlarla sohbet etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu’na ziyaretleri ve eğitim çalışmalarına verdiği destek nedeniyle teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90