banner102

İlköğretim Haftası yeniden öğrencilerle kutlandı

Her yıl ülkemizde eylül ayının üçüncü haftası İlköğretim Haftası olarak kutlanıyor.Of’ta 2021-2022 eğitim öğretim yılı İlköğretim Haftası resmi kutlama programı Şehit Öğretmen Ali Bulut İlkokulunda yapıldı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
14 Eylül 2021 Salı 17:32
İlköğretim Haftası yeniden öğrencilerle kutlandı

Resmi kutlama program öncesi Of Kaymakamlığı önünde çelenk sunma programı düzenledi. Buradaki törende ilk olarak İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürülüğü çelengini sundu. Ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması ile anıt önü töreni sona erdi. Buradan resmi kutlama programına geçildi.

Şehit Öğretmen Ali Bulut İlkokulundaki resmi program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Okul Müdürü Yaşar Osmanoğlu bir selamlama konuşması yaptı. Selamlama konuşmasının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu günün anlam ve önemini belirterek Of’taki eğitim-öğretim hakkında bilgi verdi. Müdür Kabahasanoğlu birlik ve beraberlik içinde elde edilen başarıdan daha büyük başarılara imza atacaklarının gayreti içinde olacaklarını ifade etti. İlçe Milli Eğitim Müdürünün konuşmasının ardından Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu da bir konuşma yaptı. Başkan Sarıalioğlu eğitimin öneminden bahsederek bundan sonra da eğitimcilerin yanında yer alacaklarını ifade ederek bir daha okulların kapanmayacağı, sağlıklı ve başarılı bir eğitim-öğretim yılı temennilerinde bulundu. Of Kaymakamı Hayrettin Çiçek de programda yaptığı konuşmada okulların uzun bir aradan sonra açılmasından duyduğu memnuniyeti ifade etti. Kaymakam Çiçek ayrıca eğitimin çocukları yarış atına dönüştürmemesi gerektiğini, değerler eğitiminin ülkemiz için çok önemli olduğuna  dikkat çekerek başarlı ve sağlıklı bir eğitim-öğretim yılı geçirilmesini temenni etti.

Konuşmaların ardından öğrenciler günün anlam ve önemini belirten şiirlerini okuyup şarkılar söyledi. 4. sınıf öğrencileri 1. Sınıf öğrencilerine “hoş geldiniz” diyerek çiçek taktim etti. Toplu fotoğraf çekimi ile İlköğretim Haftası kutlama programı sona erdi. Kaymakam Çiçek ve beraberindekiler programın ardından sınıflarda öğrencileri ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti.Şehit Öğretmen Ali Bulut İlkokulundaki programa;Of Kaymakamı Hayrettin Çiçek, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu,İlçe Jandarma Komutanı Burak Çelik, İlçe Emniyet Müdürü Recep Öztabak, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Okul Aile Birliği Başkanı Serkan Şişik,Milliyetçi Hareket Partisi Of İlçe Başkanı Hüseyin Ayaz, Okul ve kurum müdürleri, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90