banner102

İmam Hatipli öğrenciler birlikte iftar açtı

Mübarek üç ayların yaşandığı bu günlerde Of Anadolu İmam Hatip Lisesi farklı bir etkinlikle buluştu.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
10 Mart 2023 Cuma 18:02
İmam Hatipli öğrenciler birlikte iftar açtı

11 ayını müjdeleyen Berat Kandilinin olduğu 15. günü ve gecesini ihya etmek için Of İmam Hatip Lisesi öğrencileri okul olarak tuttukları orucu birlikte açarak manevi dayanışma ortaya koydular.  Öğrenciler tuttukları orucu okulun pansiyonunda yemekhanede birlikte açtılar. İftara İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu Şube Müdürü Hasan Tekke, Okul Müdürü Mustafa Çapoğlu, Müdür Yardımcıları Adnan Karaismailoğlu, Hüsamettin Koçbıyık, Emine Kondak ve öğrenciler katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu öğrencilerle birlikte iftarını açıp öğrencilerle sohbet etti. Müdür İdris Kabahasanoğlu sohbette öğrencilere ; “ Rabbim bu gece vesilesiyle tuttuğunuz oruçlarınızı kabul etsin. Yaklaşan ramazan ayını da hakkımızda hayırlı eylesin. Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. Depremle ülkemiz büyük yıkım yaşadı. Maddi yardımlarımızın yanında manevi yardımlarımız da çok önemlidir. Onlar için dua yapmayı unutmayalım.  Rabbim birliğimizi, dirliğimizi daim eylesin. Hepinize çalışmalarınızda başarılar dilerken, Rabbimden sağlık, sıhhat, afiyetler vermesini temenni ediyorum.” sözleriyle duygularını ifade etti.

Yemeğin ardından Müdür Yardımcısı Hüsamettin Koçbıyık yemek duası yaptı. Birlikte kılınan akşam namazının ardından iftar programı sona erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90