banner102

İmam Hatipli öğrencilerden Camilerde uygulama eğitimi

Of Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri okulda elde ettiği mesleki bilgileri pekiştirmek ve tecrube kazanmak için camilerde uygulama eğitmi yapıyor. Bu kapsamda; Müdür Yardımcısı Hüsamettin Koçbıyık öncülüğünde Metehan Şenocak, Mahmut Berat Aydın, Ensar Harbutoğlu adlı öğrenciler Kıyıboyu Mahallesi Kolenli Orta Camiinde uygulama eğitimi yaptılar.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
23 Aralık 2021 Perşembe 16:06
İmam Hatipli öğrencilerden Camilerde uygulama eğitimi

 Of Anadolu İmam Hatip Lisesi 11. sınıf öğrencilerinden Metehan Şenocak Cuma Selası ve ezanını okudu. Aynı sınıftan   Mahmut Berat Aydın Cuma Hutbesini okuyarak Cuma Namazını kıldırdı. Ensar Harbutoğlu adlı öğrenci ise Cuma Namazı için müezzinik yaptı. Öğrencilerin ortaya koydukları performansı  beğenen cami cemaati öğrencileri tebrik ederek başarılar diledi.

Cuma namazını aynı camide eda eden Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu yapılan etkinlikle ilgli olarak; “ Öğrencilerimizi ve onları yetiştiren hocalarımızı tebrik ediyorum. Öğrecilerimiz İmam Hatip Lisemizde aldıkları meslek dersleri eğitimlerinin uygulamasını yaparak pratik yapmış oluyorlar.  Cami imamımız Mehmet Hocamıza da öğrencilerimize gösterdiği ev sahipliği ve misafirperverlik nedeniyle teşekkür ediyorum. Allah razı olsun kendilerinden. Öğrencilerimize de bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyor, Rabbimden zihin açıklığı temenni ediyorum.” dedi.

Namaz sonrası Kıyıboyu Mahallesi Kolenli Orta Camii İmam Hatibi Mehmet Türkyılmaz öğrenci ve misafirlerine namaz sonrası ikramda bulundu.  

Son Güncelleme: 29.12.2021 01:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90