banner102

İŞKUR destekli sergi açılışı

Of Halk Eğitim Merkezi İŞKUR tarafından desteklenen geleneksel el nakışları kursunda üretilen el işi göz nuru eserler için açılış sergisi düzenlendi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
11 Eylül 2021 Cumartesi 22:51
İŞKUR destekli sergi açılışı

 Açılışa; Of Kaymakamı Hayrettin Çicek , Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Trabzon   İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş,  İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu,Trabzon İl Milli Eğitim Şube Müdürü Gülsüm Memişkaptanoğlu, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.


Of Halk Eğitim Merkezi Müdürü Muhammet Şevket  Şahin kursla ilgili olarak; “ Kursumuz İŞKUR tarafından desteklenerek 20 bin lira gibi bir katkı verilmiştir. Kursiyerlerimiz burada hem kendilerini geliştirdiler hem de proje sayesinde emeklerinin karşılığı az da olsa harçlıklarını çıkardılar. Üretilen  ürünlerin bir kısmı  Suudi Arabistan'a ihrac edilerek ilçemiz adına da  önemli bir işe imza atmış oldular.Açılışta bizleri yalnız bırakamayan Sayın Kaymakamımız Hayrettin Çicek , Sayın Belediye Başkanımız Salim Salih Sarıalioğlu, Sayın  İl Milli EğitimMüdürümüz Hızır Aktaş, Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İdris Kabahasanoğlu, Sayın Trabzon İl Milli Eğitim Şube Müdürü Gülsüm Memişkaptanoğlu ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Emeği geçen kursiyer ve öğretmenlerimizi ayrıca tebrik ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum.”dedi.


Of Kaymakamı Hayrettin Çicek , Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Trabzon   İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş,  İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu,Trabzon İl Milli Eğitim Şube Müdürü Gülsüm Memişkaptanoğlu sergiyi gezerek ürünleri inceleyip emeği geçenleri tebrik ettiler. Serginin ardından konuklara el yapımı yiyecek ikramında bulunuldu.

Son Güncelleme: 11.09.2021 23:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90