banner102

İsmail Yıldırım İlkokulu öğrencileri Yakup Türköz Özel Eğitim Okulunu ziyaret etti

Yaptığı eğitim ve çalışmalarla bölgede önemli bir yere sahip olan Yakup Türköz Özel Eğitim Meslek Okulu değişik kurum ve kuruluşlar tarafından ziyaret ediliyor.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
07 Nisan 2023 Cuma 18:16
İsmail Yıldırım İlkokulu öğrencileri Yakup Türköz Özel Eğitim Okulunu ziyaret etti

Bu anlamda Of’taki okullarda eğitim gören öğrenciler de okulu ziyaret ediyor. İsmail Yıldırım İlkokulu 3/F sınıfı öğrencileri de Yakup Türköz Özel Eğitim Meslek Okulu’nu ziyaret etti. 3/F sınıf Öğretmeni Hatice Keleş ve 3/F Sınıf Annesi Saniye Bulut ile birlikte organizasyon düzenleyerek Yakup Türköz Özel Eğitim Meslek Okulunda bulunan; El Sanatları Teknolojisi, Yiyecek ve İçecek Hizmetleri, Mobilya ve İç Mekân Tasarımı,Seramik ve Cam Teknolojisi atölyelerini öğrencileriyle ziyaret ederek eğitimlere katıldılar. Atölyelerdeki eğitime katılan öğrenciler yaptıkları ürünlerle hem mutlu oldular hem de ürettikleri ürünleri günün anısına aldılar. Öğrenciler Müdür Yardımcısı Erdem Temel’in gitar eşliğinde çaldığı müziklere eşlik ettiler.

Ziyaretle ilgili olarak 3/F sınıf Öğretmeni Hatice Keleş; “Çok güzel bir eğitim ziyareti oldu. Öğrencilerimizle birlikte bu ziyaretten çok mutlu ayrıldık. Ziyaret öncesi öğrencilerimizin birçok endişesi vardı. Ancak Yakup Türköz Özel Eğitim Meslek Okulu öğrencileri, öğretmen ve idarecilerinin yaklaşımı ve misafirperverliği ile o fikirleri bir anda sona erdi ve hızlı bir şekilde kaynaştılar. Öğrencilerimiz burada bulunan abi ve ablalarıyla atölyelerde çalışıp ürünler ortaya koyup sonucunu görerek mutlu oldular. Burada eğitim gören öğrenciler hakikaten çok değerli eğitim alıyor ve güzel işler yapıyorlar. Keşke daha önce gelseydik diye de düşünmeden edemedik. İmkânı olan tüm öğrenciler bu okulu ziyaret edip buradaki çalışmaları görmesini isterim. Bu organizasyonda büyük emek veren ve bizlerle birlikte olan 3/F Sınıf Annesi Saniye Bulut’a, bizleri çok güzel ağırlayan başta Okul Müdürü Mustafa Akyıldız’a, Müdür Yardımcısı Erdem Temel’e, öğretmen ve öğrencilere gösterdikleri misafirperverlik için teşekkür ediyorum.  Çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diliyorum.” dedi.

Yakup Türköz Özel Eğitim Meslek Okulu Müdürü Mustafa Akyıldız da ziyaret ile ilgili olarak; “ Bizler okul olarak özel öğrencilerimizle çok farklı hayata dokunan işler yapıyoruz. Öğrencilerimiz burada hem hayatla barışık yaşamayı hem de toplumun önemli bir parçası olduğunu onlara ve topluma öğretmeye çalışıyoruz.Toplumun tüm kesimlerinden farkındalık bekliyoruz. Bu süreçte ilgi, alaka,sevgi ve önemsenme onlar için çok daha önem arz ediyor. Bu anlamda İsmail Yıldırım İlkokulu 3/F sınıfı öğrencilerinin ziyaretleri bizleri mutlu etti. Onlar da bizim öğrencilerimiz de güzel etkileşim sağlayarak çok iyi vakit geçirdiler. Ziyaretleri nedeniyle öğretmen ve öğrencilere teşekkür ediyoruz. Biz onların ziyaretinden mutlu olduk. İnşallah onlar da mutlu olmuştur. Okulumuz bu ziyaretleri önemsiyor ve bundan sonra da diğer okullardan ziyaretlerin gerçekleşmesini bekliyor.” diyerek düşüncelerini ifade etti.

FOTO HABER: OF İLÇE MİLLİ EĞİTİM BASIN BÜROSU

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90