banner102

Kabahasanoğlu çıkışı Mikdat Sarıalioğlu Ortaokulundan verdi

Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu müdürlüğü başladığı dönemin ilk gününden başlayarak sürekli okul ve kurum ziyaretleri gerçekleştiriyor.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
21 Eylül 2022 Çarşamba 16:14
Kabahasanoğlu çıkışı Mikdat Sarıalioğlu Ortaokulundan verdi

İlçede bulunan tüm okulları yakın uzak demeden  yılda en az iki kez ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle buluşup sohbet ediyor. Moral ve motivasyon içerikli konuşmalar yaparak Of Eğitim Ailesinde sinerji meydana getirmeye gayret ediyor. 2022-2023 eğitim öğretim yılının başlamasıyla ilk haftada yaşanan yoğunluğun atlatılması ile Müdür Kabahsanoğlu okul ve kurumlara yapmış olduğu moral ve motivasyon ziyaretlerine bu yıl Mikdat Sarıalioğlu Ortaokulundan başladı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu Mikdat Sarıalioğlu Ortaokulunda ilk olarak bu yıl Liselere Geçiş Sınavına (LGS) girecek 8. Sınıf öğrencilerini ziyaret ederek onlarla sohbet etti. Müdür Kabahasanoğlu öğrencilerle sohbetinde, “ Sevgili gençler sizler, bizim en büyük zenginliğimizsiniz. Sizler bizler için çok önemlisiniz.  İdarecileriniz, öğretmenleriniz, bizler sizleri; kendiniz, aileniz,  ülkeniz, milletiniz ve insanlığın hayrı için en güzel şekilde yetiştirmenin gayreti içerisinde çalışıyoruz. O bakımdan devletimiz ders kitaplarının yanında kaynak kitapları da sizlere ulaştırarak önemli bir eğitim desteği sağladı. Sizler adına bakanlık yetkililerimize ve devlet büyüklerimize teşekkür ediyorum.  Bu yıl yeni bir heyecan ve sloganla başladık eğitim-öğretim yılımıza. Cumhuriyetimizin yüzüncü yılında  eğitimin her alanında daha büyük başarılar elde etmeyi amaçlıyoruz. O nedenle “Yüzüncü yılda eğitimde yüz akı başarı” sloganıyla inşallah bunu hep birlikte başaracağız. İnanırsanız, çalışırsanız başaracağınızda hiç kuşkum yok. Çünkü Allah çalışana çalıştığının karşılığını mutlaka verir. Sizler yarın bu ülkenin Selçuk Bayraktarları, Aziz Sancarları olacaksınız. Buna inanıyorum. Rabbimden sizlere zihin açıklığı dilerken üstün başarılar temenni ediyorum.” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu öğrencilerle buluştuktan sonra öğretmenlerle de buluşarak öğretmenlerle sohbet ederek bu yılın önemini hatırlatarak öğretmenlere sağlıklı, başarılı bir eğitim öğretim yılı geçirmelerini diledi. Müdür Kabahasanoğlu’na ziyarette Okul Müdürü Mehmet Balcan, Müdür yardımcıları Celal Özdin ve Fatma Seymen eşlik etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90