banner102

Kabahasanoğlu müdürlere iftar yaptı

Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu pandemi öncesi geleneksel hale getirdiği okul ve kurum müdürleri ile iftar yapma geleneğine bu yıl şartların normale dönmesi nedeniyle yeniden başladı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
18 Nisan 2022 Pazartesi 17:12
Kabahasanoğlu müdürlere iftar yaptı

Of Anadolu İmam Hatip Lisesi pansiyonundaki iftara Şube Müdürü Osman İşçi okul ve kurum müdürleri katıldı.

Of Anadolu İmam Hatip Lisesi pansiyonundaki iftar programı iftarın ardından çay sohbeti teravih namazı ve maç izlenmesiyle sona erdi. İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu iftarla ilgili olarak, “Rabbimize şükürler olsun iki yılın ardından yeniden birlikte iftar yapmayı nasip etti. Geleneksel hale getirdiğimiz “Of Eğitim Ailesi” olarak daha birlik ve beraberlik örneği sergilediğimiz bu iftarımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bir araya gelmek, sohbet etmek, eğitim-öğretim adına daha iyisini yapmak için bu etkinlikler birer vesiledir. Katılımlarınız nedeniyle sizlere ve bizi pansiyonlarında ağırlayan Of Anadolu İmam Hatip Lisesi okul idaresine teşekkür ediyorum. Rabbim tuttuğumuz oruçlarımızı makbul, birliğimizi, dirliğimizi daim eylesin.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90