banner102

Kardeş okul öğrencileri kucaklaştı

Of İlçesi 28 Şubat İlkokulu ile Tonya İlçesi Hoşarlı İlkokulu arasında “Hayat Paylaştıkça Güzeldir” sloganıyla “Kardeş Okul” projesi yürütülüyor.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
17 Haziran 2022 Cuma 15:38
Kardeş okul öğrencileri kucaklaştı

Paylaşmak güzeldir sloganıyla çıkılan yolda 28 Şubat İlkokulunda geliri Hoşarlı İlkokulu ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılmak üzere kermes düzenlenmişti. Kardeşlik bağlarını daha da güçlendirmek için 28 Şubat İlkokulundan kardeş Tonya Hoşarlı İlkokuluna ziyaret gerçekleştirildi.

Proje koordinatörü 28 Şubat İlkokulu Müdür Yardımcısı  Sezgin İshak öncülüğünde, Muhammet Beşel ,Okul  Rehber Öğretmeni  Elif Öztürk Özdağcı ,Okul Aile Birliği Üyeleri  Deniz Durmaz Ulusoy, Ayşegül Demir ve öğrencilerle Hoşarlı İlkokulunu ziyaret ettiler. Proje koordinatörü 28 Şubat İlkokulu Müdür Yardımcısı Sezgin İshak ziyaret ile ilgili olarak, “ Ziyaretimizde öğrencilerin gözlerindeki mutluluk görülmeye değerdi. Karşılıklı hediyeleşmeler yaptık. Öğrencilerimiz arasında mektup arkadaşlıkları kuruldu. Önceden birbirine yazılan mektuplar el değiştirdi.    Mesafeler paylaşmaya engel değildir ve engel de olamaz. Kurulan dostluklar öğrencilerimizin sosyal hayatlarına olumlu yansıyacağına inanıyoruz.  Bu çalışmada okul müdürümüz Abdullah Hacıömeroğlu'nun desteği bizleri mutlu etti ve azmimizi artırdı. Ayrıca proje kapsamında yardımlarını hiçbir zaman esirgemeyen Of İlçe Milli Eğitim Müdürümüz  İdris Kabahasanoğlu’na, Şube Müdürümüz   Hasan Tekke 'ye ayrıca misafirperverliği ile bizleri en güzel şekilde ağırlayan Tonya İlçe Milli Eğitim Müdürü  Ziya Durmuş’a ve Hoşarlı İlkokulu Müdürü  Metin Çilingir’e okulumuz adına teşekkür ediyoruz. Bu tür kardeşlik köprülerini sürdürmeye devam edeceğiz.” diyerek duygularını ifade etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90