banner102

Kaymakam Arslan hedef gösterdi

Eğitimde kalitenin ve başarısının arttırılması amacıyla, Of Kaymakamı Eren Arslanın başkanlığında Lise müdürlerinin katılımıyla bir toplantı gerçekleştirildi.

14 Kasım 2012 Çarşamba 16:19
Kaymakam Arslan hedef gösterdi

İlçe Milli EğŸitim Müdür V. Adem Gündüz, şžube Müdürü İdris KabahasanoğŸlu ve 6 Lise müdürünün katıldığŸı toplantıda eğŸitim camiasına seslenen Kaymakam Arslan; “Bu yıl 413 öğŸrencimiz ܜniversite sınavına girecek. Bu öğŸrencilerimizin tamamının bir üniversiteye girmesini arzu ve temenni ediyorum. Bu kapsamda her müdürümüz okulunda sınava girecek öğŸrencimizin velisi konumundadır. ܖğŸrencilerimizi evlerinde ziyaret edelim. İhtiyaçlı olanlar varsa el birliğŸi içerisinde bu ihtiyaçlarını gidermeye çalışŸalım” dedi.

Bir öğŸrenciyi bile kaybetmeye tahammülleri olmadığŸını dile getiren Kaymakam Arslan;” Sorunun parçası olmak yerine, çözümün bir parçası olalım ve bir  çok şŸeyi hep beraber değŸişŸtirelim. Ekip ruhu içerisinde bir sinerji yakalayarak öğŸrencilerimizi Türkiye genelinde derece elde edecek şŸekilde çalışŸmalarına rehberlik etmeliyiz.. YapacağŸımız çalışŸmalarda bir adım öne gidemezsek büyük vebaldeyiz. Yolumuz zor, çetin ve ağŸır. İdareciler olarak Of’ta yakalanacak başŸarılı bir ivme ile kısa sürede eğŸitimde en üst sıralara çıkacağŸımıza inancım tamdır” dedi.

Fırsat buldukça Okulları ziyaret eden ve sınıfları tek tek gezerek öğŸrencilere başŸarılar dileyen Kaymakam Arslan, önlerinde çok az bir zaman kaldığŸını belirterek, öğŸrencilere çok çalışŸmalarını ve sık sık soru çözmeleri tavsiyesinde de bulundu. 
    


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90