banner102

Kaymakam Demirer Of İmam Hatip Lisesini ziyaret etti

Of Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer okul ve kurum ziyaretlerine yaptığı gezilere devam ediyor. Her hafta bir okul ziyaretinde bulunan Kaymakam Demirer’in bu haftaki ziyareti Of Anadolu İmam Hatip Lisesine oldu.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
12 Ocak 2023 Perşembe 17:29
Kaymakam Demirer Of İmam Hatip Lisesini ziyaret etti

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu ile birlikte gerçekleştirilen ziyarette Okul Müdürü Mustafa Çapoğlu Kaymakam Yiğit Yaşar Demirer’e okul ve okulda yapılan çalışmalarla ilgili olarak bilgi sunumu yaptı. Sunumun ardından sınıf ziyaretleri gerçekleştirenKaymakam Yiğit Yaşar Demirer öğrencilere önemli tavsiyelerde bulundu.

Kaymakam Demirer sınıf ziyaretlerinin ardından öğretmenler odasında öğretmenlerle buluşarak onlarla bir süre sohbet etti. Sohbette Kaymakam  Demirer; “Hızla kalkınan ve gelişen ülkemiz için eğitim meselesi en önemli meselelerin başında geliyor. Bu kalkınmayı eğitimle başaracağımıza inanıyorum. Okul Müdürümüzden aldığım bilgiler ve ziyarette edindiğim intiba okulumuzda çok güzel bir eğitim kültürü oluşmuş. Akademik çalışmaların yanında sosyal ve kültürel çalışmalarda çok güzel projelere imza atılmış. Tüm bu çalışmalarınız nedeniyle başta okul müdürümüz olmak üzere idareci ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Her zaman yanınızda olduğumu belirtiyorum. Cumhuriyetimizin 100. yılında hep birlikte daha çok azim ve gayretle başarılı olacağınıza gönülden inanıyor, hepinize başarılar diliyorum.” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu da ziyarette yaptığı konuşmada; “Eğitim çalışmalarınızda yanımızda olmanız bizlere güç verip, motivasyonumuzu artırıyor. Bu manada şahsım ve kurumum adına sizlere teşekkür ediyorum. Of Anadolu İmam Hatip Lisesindeki çalışmalar her geçen gün artarak ve çeşitlenerek devam ediyor. Aile kültürüyle oluşan sinerji ile inşallah daha da başarı sağlanacağına inanıyorum. Bu okulumuzun da başarılarla dolu geçmişindeki gibi yeni başarılar elde edip  eski başarılı günlere tekrar döneceğine inanıyor, çalışmalarınızda kolaylıklar ve başarılar diliyorum.” sözleriyle duygularını ifade etti.

Of Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mustafa Çapoğlu Of Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer’e ziyaretleri nedeniyle teşekkür ederek okul çevresinde yaptıkları çalışmaları hakkında bilgi verdi. Okulun önünde günün anısına çekilen fotoğrafla ziyaret programı sona erdi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90