banner102

Kaymakam Demirer ve Müdür Kabahasanoğlu öğrencilerle iftar açtı

Ramazan ayı ile birlikte eğitim ziyaretlerini çeşitlendiren Of Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu ile birlikte Taşhan Sağlık Meslek Lisesi öğrencileriyle iftar yaptı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
28 Mart 2023 Salı 14:00
Kaymakam Demirer ve Müdür Kabahasanoğlu öğrencilerle iftar açtı

İftar öncesi Okul Müdürü Aziz Özkan okul ve pansiyon hakkında kısa bir bilgi sunumu yaptı. Ezanın okunmasıyla oruçlar açıldı.Pansiyonda kalan kız öğrencilerle birlikte yemekhanede oruçlarını açan Kaymakam Demirer ve Müdür Kabahasanoğlu iftardansonra öğrencilerle sohbet ederek talep ve geleceğe dair beklentilerini konuştular.

Of Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer ziyaretle ilgili olarak; “ Hayırlı ramazanlar. Allah devletimize zeval vermesin. Gerçekten pansiyonumuz çok güzel ve konforlu, adeta ev sıcaklığını hissediyorsunuz. Yemeklerin kalitesi ve lezzeti nedeniyle de aşçılarımızı tebrik ediyorum. Böyle imkânlara sahip öğrencilerimizden de kendileri ve ülkeleri için daha çok çalışma ve gayret bekliyoruz. Okul idaremizin ve öğretmenlerimizin de özverili çalışmalarını tebrik ediyorum. İnşallah hep birlikte yılsonunda iyi bir başarı ortaya koyacaklar. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum.”dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu da iftar programı için; “ Bizleri öğrencilerle buluşturup birlikte böyle güzel bir iftar sofralarına konuk eden okul idaresine teşekkür ediyorum. Destekleri ve iftarımıza katılımları nedeniyle Sayın Kaymakamımıza ayrıca teşekkür ediyorum. Öğrencilerimiz için devletimiz her türlü imkânı sağlamış durumda. Bu imkânlar ülkemizin çoğu yerinde yok. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin. Yemek içinde ustalarımızın eline sağlık. Ramazanınızı tebrik ediyor, başarılar diliyorum.” diyerek düşüncelerini ifade etti.

Okul Müdürü Aziz Özkan da katılımları ve destekleri nedeniyle Kaymakam Demirer ve Müdür  Kabahasanoğlu’na teşekkür etti.

Taşhan Sağlık Meslek Lisesindeki sahur programına  İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü hasan Tekke Okul Müdürü Aziz Özkan Müdür Yardımcıları Yılmaz Bayraktar, Tuğba Reis de katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90