banner102

Kişisel Gelişimcinden öğrencilere motivasyon dopingi

Of Fen Lisesi okul idaresi üniversite sınavlarına hazırlanan 12. sınıf öğrencilerin moral ve motivasyonlarını artırıcı çalışmalara her geçen gün yenilerini ekleyerek başarı yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
08 Nisan 2021 Perşembe 16:49
Kişisel Gelişimcinden öğrencilere motivasyon dopingi

Of Fen Lisesi  Müdürü Vehap Kurt bu yolda sosyal projeleri de devreye sokarak öğrencileri geleceğe hazırlıyor. Türkiye genelinde tanınmış Kişisel Gelişim Uzmanı, Eğitimci Yazar Fatih Abadi Of Fen Lisesinin daveti üzerine Of’a gelerek Of Fen Lisesi  öğrencileriyle bulaşarak; kaygı, pozitif düşünme, gelecek planlaması, değerler eğitimi konularında konferans verdi.

Kişisel Gelişim Uzmanı, Eğitimci Yazar Fatih Abadi Of Fen Lisesinden sonra  Şehit Necmi Çakır Anadolu Lisesi ve Şehit Ahmet Türkkan MTA Lisesi öğrencileriyle de buluşarak öğrencilere  konferans verdi. Şehit Necmi Çakır Anadolu Lisesindeki konferansa Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu da katılarak öğrencilerle birlikte konferansı dinledi. Konferansın sonunda  Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu bir selamlama konuşması yaptı.Müdür  Kabahasanoğlu konuşmasında, “. Öncelikli olarak bu organizasyonu düzenleyen  Of Fen Lisesi Müdürümüz Vehap Kurt’u tebrik ediyorum. Ardından böyle anlamlı ve öğrencilerimizi motive edici konuşmalarından dolayı  Kişisel Gelişim Uzmanı, Eğitimci Yazar Fatih Abadi Beye şahsım ve öğrencilerim adına teşekkür ediyorum.Bu söyleşiden öğrencilerimizin çok istifade ettiğini düşünüyorum. Emekleri için Rabbim kendisinden razı olsun. Bizler de öğrencilerimize  her zaman tavsiye ettiklerimizi bir kez daha tekrar ediyor ve diyoruz ki; pozitif düşünün, kendinize güvenin ve gelecekle ilgili hayalleriniz olsun. Çünkü geleceğin Türkiyesi bunları gerçekleştirecek olan sizlerin olacaktır. Hepinize Rabbimden sağlık, sihhat ve başarılar diliyorum.” dedi.

Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu konuşmasının ardından Kişisel Gelişim Uzmanı, Eğitimci Yazar Fatih Abadi’ye günün anısına plaket takdim etti. Program toplu fotoğraf çekim ile sona erdi. Şehit Necmi Çakır Anadolu Lisesi konferansa salonunda yapılan konferansa  Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Şehit Necmi Çakır Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Kayıkçı, Of Fen Lisesi Müdürü Vehap Kurt, Taşhan MTA Lisesi Müdürü Aziz Özkan ve öğrenciler katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90