banner102

Milli Eğitim Müdüründen Okul Ziyaretleri

2015-2016 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu okullara ziyaretler düzenliyor.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
11 Kasım 2015 Çarşamba 14:42
Milli Eğitim Müdüründen Okul Ziyaretleri

Ziyaretlerde öğretmenlerle bir araya gelen İdris Kabahasanoğlu öğretmen ve idarecilere yeni eğitim ve öğretim yılında başarılar diledi.

ÖĞRETMENLİK KUTSAL MESLEKTİR

Ziyarette öğretmenlerle sohbet eden Kabahasanoğlu, öğretmenliğin insan yetiştiren bir meslek olduğu için kutsal olduğunu ifade etti. Öğretmenlerle sohbet ettikten sonra bu sene TEOG sınavına girecek olan 8. Sınıf öğrencilerin de dersine girerek sınav konusundaki motivasyonlarını artıracak tavsiyelerde bulundu.

HER BİRİNİZ, BİZİM İÇİN DEĞERLİDİR

Milli Eğitim Müdürü  Kabahasanoğlu öğrencilere yaptığı kısa konuşmada, “ Yarınımızın teminatı olan sevgili öğrenciler, hepiniz bizler için ayrı ayrı değerlisiniz. Onun için sizlerin birinizin kaybına bile tahammülümüz yoktur. Bu uğurda bizler, okul idarecileriniz ve öğretmenleriniz sizlerin başarılı olması için devletimizin her türlü imkânlarını sizlere sunmaktayız. Kıymetli gençler, başarılı olma yolunda yapılması gereken iki sihirli söz vardır.  Bunlar; inanmak ve çalışmaktır. İnanırsanız, inandıktan sonra çalışırsanız başarmamanız mümkün değildir. Bizler de sizler gibi bu sıralardan geçtik. Lakin bizler sizler gibi imkânlara sahip değildik. Siz bu konuda çok şanslısınız. Şimdi sizler devlet tarafından tahsis edilen servislerle okula gelip gidiyorsunuz. Bununla birlikte öğlen yemeği yiyebiliyorsunuz. Bu imkânları kullanarak başarılı olmanız kaçınılmazdır. İnanırsanız, inandığınız gibi çalışırsanız başarılı olacağınıza yürekten inanıyorum." diyerek bütün öğrencilere eğitim ve sivil hayatlarından başarılar diledi. 

Son Güncelleme: 11.11.2015 14:43
Anahtar Kelimeler:
İdris Kabahasanoğlu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90