banner102

Müdür Fettahoğlu’nun yoğun Of mesaisi

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu Trabzon’da göreve başlaması ile başlattığı eğitim ziyaretlerini Of’ta sürdürdü. İl Milli Eğitim Müdürü Fettahoğlu Of ilçesine yaptığı ziyarette ilk olarak İlçe Milli Eğitim Müdürülüğü personelini ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi. Ardından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda okul ve kurum müdürleri ile toplantıda bir araya geldi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
09 Şubat 2022 Çarşamba 15:46
Müdür Fettahoğlu’nun yoğun Of mesaisi

Toplantıda ilk olarak  Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu  Of’taki eğitim, öğretimin durumu hakkında brifing vererek eğitimin genel durumunu ortaya koydu. İlçe Milli Eğitim Müdürü  Kabahasanoğlu konuşmasını; “Değerli müdürüm,İlimize, ilçemize hoş geldiniz. Yeni göreviniz hayırlı olsun. Of eğitim ailesi olarak uyumluve çalışkan bir kadroya sahibiz. Bu zamana kadar güzel başarılara imza attık. İlde ve ilçede yaptığımız çalışmalarla önemli başarılar elde ettik. Hepimiz biliyoruz ki  eğitim başarısında zirve yoktur. İnşallah sizinle eğitimde yeni zirvelere ulaşacağız. 2. dönemin kazasız, belasız, başarılı geçmesini diliyorum. rabbim yar ve yardımcımız olsun.”dedi.

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu da toplantıda yaptığı konuşmada; “ Değerli Müdürlerim, bizim en büyük yardımcımız ve yol arkadaşımız sizlersiniz. Öğretmenlerimizin bilgi ve tecrubelerinden faydalanmak için sık sık okul ziyaretleri yaparak onların fikirlerini alıyoruz. Bakanlığımızın ortaya koyduğu “Kütüphanesiz Okul Kalmasın” projesinde Trabzon’da önemli mesafeler aldık. Kütüphanelerin aktif kullanılmasında sizlerin yaklaşımı çok önemlidir. İlimizde yapılan “ Veli Akademisi” projesi ile öğrencilere daha faydalı olacağımızı düşünüyoruz. Bu konuda velileri bilgilendirin. Öğrenciler daha yararlı olmak için “Rehberim Öğretmenim” projesi sayesinde öğrenci koçluk anlayışını faaliyete geçiriyoruz. Beceri ve üretim alanında yetkin olan çocukları mesleki eğitime yönlendirerek hem öğrencilerin kazanmasını, hem de ülkemizin kazanmasına destek olun. Tubitak projelerinde katılım konusunda gerekli özeni gösterelim.”

Müdürler toplantısının ardından Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü  Kabahasanoğlu ve beraberindekiler  Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret etti.  İl Milli Eğitim Müdürü Fettahoğlu burada ilk olarak öğrencileri sınıflarında ziyaret ederek öğrencilerin moral ve motivasyonlarını artırıcı sohbette bulundu. Daha sonra öğretmenlerle bir araya gelen Müdür Fettahoğlu ve beraberindekiler öğretmenler odasınada öğretmenlerle tanışıp sohbet ettiler. Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu ziyaretnin ardından  Of Fen Lisesi ziyaret edildi. Of Fen Lisesindeki program öğrenci ziyaretiyle başladı. Öğrencilerle geleceğe dair sohbet edildikten sonra öğlen yemeğine geçildi. Okul pansiyonunda  öğrencilerle öğlen yemeği yiyen Fettahoğlu ve beraberindekiler yemeğin ardından öğretmenlerle bir araya gelerek öğretmenlerle tanışıp, sohbet ettiler. Programa İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu,  İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Bünyamin Akyüz ve Fatma Zehra Aydın, Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Şube Müdürleri Hasan Tekke, Osman İşçi, Trabzol İl  Milli Eğitim Şube Müdürleri Şefik Bayram ve Serkan  Harput katıldı. İl Milli Eğitim Müdürü  Fettahoğlu  başarılı çalışmaları ve misafirperverliği nedeniyle İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahsanoğlu’na teşekkür etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu  Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu’na günün anısına plaket taktim etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90