banner102

Müdür Mahmut Bektaş trafik kazası geçirdi

Of Bölümlü Şehit İhsan Yıldız Ortaokulu Müdürü Mahmut Bektaş trafik kazası geçirdi. Mahmut Bektaş mesai dönüşü okuldan ayrılarak evine dönerken Çaykara Of yolunun Kiraz- Dumlusu mevkiinde direksiyon hakimiyetini kaybederek takla atması sonucu yaptığı trafik kazasını ucuz atlattı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
24 Şubat 2023 Cuma 13:57
Müdür Mahmut Bektaş  trafik kazası geçirdi

112 Acil ekiplerinin ilk müdahalesi ile Of Devlet Hastanesine kaldırılan Mahmut Bektaş tedavinin ardından bir süre müşahade altına tutulduktan sonra yapılan tetkiklerde sorun çıkmaması nedeniyle taburcu edildi.

Olaydan haber alır almaz hastaneye giden İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu Mahmut Bektaş’ın  durumuyla ilgilenerek ailesini teskin etti. Müdür Kabahasanoğlu kaza ile ilgili olarak; “ Mahmut Hocamız büyük bir kaza geçirdi.  Verilmiş sadakası varmış.Allah’a şükürler olsun ki kazayı ufak sıyrıklarla atlattı. Rabbimonu  ailesine ve sevenlerine bağışladı. Allah hepimizi böyle kazalardan korusun. Bu süreçte Of Devlet Hastanesi Başhekimimiz Şaban Uysal’a, Acil Servis Doktorumuz Onur Özyurt’a ve sağlık personellerine teşekkür ediyor, işlerinde kolaylıklar diliyorum.”dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90