banner102

Müdürler birlikte iftar açtı

Of eğitim ailesi geleneksel olarak düzenlenen ramazan iftarında buluşarak birlikte iftar açtı.İlçe Milli Eğitim Müdürü idris Kabahasanoğlu her yıl düzenlediği okul ve kurum müdürleri ile birlikte iftar açma geleneğini bu yıl da devam ettirdi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
18 Nisan 2023 Salı 14:52
Müdürler birlikte iftar açtı

Şube Müdürleri Hasan Tekke, Osman İşçi, okul ve kurum müdürlerinin katıldığı iftar programı Of Anadolu İmam Hatip Lisesi pansiyonu yemekhanesinde düzenlendi. Akşam ezanının okunması ile iftarlarını açan okul müdürleri yemekten sonra yapılan duaya amin dediler.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu yemeğin ardından yaptığı konuşmada; " Şükürler olsun ki bu yıl da iftar sofrasında buluştuk. Katılımlarınız nedeniyle hepinize teşekkür ediyorum.Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Okul Müdürümüz ve personeline misafirperverliği ve hizmetleri nedeniyle teşekkür ediyorum.Bu  gece mübarek Kadir Gecesi hepinizin Kadir gecesini tebrik ediyorum. Rabbim bu geceyi hakkıyla ihya edenlerdn eylesin. Rabbim tuttuğumuz oruçlarımızı kabul eylesin. Şimdiden yaklaşan bayramınızı tebrik ediyor, ailenizle nice ramazanlara ve bayramlara kavuşmayı Rabbimden diliyorum.” diyerek düşüncelerini ifade etti.

Yemeğin ardından kılınan akşam nazmazı ve çay sohbetinin akabinde iftar programı sona erdi. Okul Müdürü Mustafa Çapoğlu da gerek İlçe Milli Eğitim Müdürü gerekse diğer müdürlerinin katıldığı iftar nedeniyle okul ve kurumu adına mutlu olduğunu belirterek Kadir gecelerini ve  bayramlarını tebrik etti.

Foto-Haber:Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Basın Bürosu

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90