banner102

Müdürler toplantısında eğitimdeki gelişmeler konuşuldu

Of’ta eğitim-öğretim faaliyetlerini görüşmek, karşılıklı fikir paylaşmak için belli aralıklarla toplanan müdürler toplantısının sonuncusu İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu'nun başkanlığında gerçekleştirildi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
29 Mart 2023 Çarşamba 17:54
Müdürler toplantısında eğitimdeki gelişmeler konuşuldu

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda yapılan toplantıya Şube Müdürleri Hasan Tekke, Osman İşçi, okul ve kurum müdürleri katıldı.

Toplantıda; Liselere Giriş Sınavı(LGS) ve Yüksek Öğretim Kurumlar Sınavı(YKS) ile ilgili yapılan denemelerin değerlendirilmesi, hazırlık çalışmalarının gözden geçirilmesi, depremzede öğrencilerle  ilgili iş ve işlemler, okullardaki sosyal kültürel etkinlikler, spor yetenekleri olan öğrencilerin tespiti, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının planlanması, eğitim ve öğretimle ilgili iş ve işlemler görüşüldü.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu toplantıda; "Başı rahmet, ortası mağfiret sonu cehennemden kurtuluş ayı olan ramazanı şerifinizi tebrik ediyorum. Katılımlarınız nedeniyle hepinize teşekkür ediyorum. Yaklaşan sınavlar nedeniyle öğrencilerle iletişim, ilgi, alaka ve desteklerimizi artırarak sürdürelim. Öğretmenlerimizin moral ve motivasyonunu artıralım. Gayret ve çaba içerisinde bu sene inşallah güzel bir sonuç alacağız. Bu konuda duyarlı olmayan arkadaşlarımızı öğrencilerimizin olumsuz etkilenmemeleri için uyaralım. İlçemize gelen depremzede öğrenci ve velileri ile özel olarak ilgilenelim. Onlar bizim misafirimiz. İhtiyaçlarını giderme noktasında aşamadığınız noktada bizlerden yardım isteyin. Topyekûn bir seferberlik duygusuyla hareket edersek bütün yaraları sarıp güzel sonuçlara ulaşabiliriz.  Çalışmalarınızda başarılar ve kolaylıklar diliyorum. Rabbim yardımcınız olsun. " diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90