banner102

Müftü Yılmaz cami ziyaretlerine devam ediyor

1 Ağustos 2022 tarihinde Of Müftülüğündeki görevine başlayan Müftü Özcan Yılmaz katıldığı programlar ve iş yükü açısından yoğun tempoda çalışıyor.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
24 Ekim 2022 Pazartesi 15:48
Müftü Yılmaz cami ziyaretlerine devam ediyor

Müftü Yılmaz rutin işlerinin dışında başlattığı bir proje de her hafta bir köy ve cami ziyareti oluyor. “Cuma Geceleri Ailece Camide Buluşuyoruz.”  adlı proje kapsamında Of Müftüsü Özcan Yılmaz Ballıca Mahallesi Yıldızlı Camiine misafir oldu. Müftü Yılmaz akşam namazını kıldırdıktan Kuranı Kerim okunup dua yapıldı.

Duanın ardından Müftü Yılmaz cemaatle sohbet etti. Of Müftüsü Özcan Yılmaz sohbetinde “  Rabbim kıldığımız namazlarımızı, yaptığımız dualarımızı kabul buyursun. Bizler her hafta bir mahallemizde, bir camimizde cemaatimizle buluşup onlarla hasbihal etmeye çalışıyoruz. Bugün de Ballıca Mahallemizin Yıldızlı Camiinde siz değerli cemaatimizle buluştuk. Bizleri buluşturan Rabbimize şükürler olsun. Camilerimiz bizim millet hayatımızda önemli bir yere sahipti. Bugün biz de hayatımızın merkezine camilerimizi koyduğumuzda hayatımız çok daha güzel ve farklı olacaktır diye düşünüyorum. Allah hepinizden razı olsun camilerimiz sizlerle güzel. Bu projemizle tüm camilerimizi ve camilerimizdeki cemaatimizi ziyaret edip gönül bağlarımızı güçlendirmek istiyoruz. Rabbim yardımcımız olsun. “ dedi.

Ballıca Mahallesindeki “Cuma Geceleri Ailece Camide Buluşuyoruz.”  Programına Of İlçe Murakıbı Zekeriya Kaya da katıldı. Namaz sonrası ziyaretçiler köy misafirhenesinde çay içip sohbet ettiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90