banner102

Of Anadolu İHL'de yeni Başkan Selman Koç

Of Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde 21 Ekim 2015 Çarşamba günü yapılan öğrenci meclisi başkanlığı seçimini 12. sınıf öğrencisi Selman Koç kazandı.

22 Ekim 2015 Perşembe 20:19
Of Anadolu İHL'de yeni Başkan Selman Koç
Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri Yönergesi kapsamında her yıl kademeli olarak okullardan başlayarak, ilçe, il ve Türkiye genelinde seçimler yapılıyor. Bu kapsamda bugün Of Anadolu İmam Hatip Lisesinde yapılan öğrenci meclisi başkanlığı seçimini 12. sınıf öğrencisi Selman Koç Kazandı.

Selman Koç seçim sonrası kısa bir değerlendirmede bulundu

Demokrasiye kazanım için başlatılan "Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri Projesi"nin 13. dönemi Türkiye genelinde başlaması üzerine Of Anadolu İmam-Hatip lisesi okul meclis başkanlığına aday olduk ve arkadaşlarımızın desteği ile şeçimini kazandık. İnşallah arkadaşlarımıza elimizden geldiğince hizmet etmeye gayret edeceğiz.

Kasım ayında yapılacak olan Of ilçe ögrenci meclisi başkanlık şeçimine de adaylığımızı koyup ilçe bazında da öğrenci arkadaşlarımıza hizmet etmeye talibiz. Bu kapsamda da çalışmalara başlamış bulunmaktayız. Başlıca amacımız öğrenci arkadaşlarımızı ilçedeki ve ildeki ögrenci meclislerinde en iyi şekilde temsil etmektir.

Son Güncelleme: 22.10.2015 20:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Faruk Keleş 2015-10-22 23:41:37

Bu demokrasi putu sizin gibi Milli değerlere sahip gençlere hiç mi hiç yakışmıyor. ÎSLAM kemale erdirilmiş bir din dir. Bu dinin farklı bir sisteme veya slogana ihtiyacı kesinlikte yoktur.

Avatar
Abdullah Aksoy @Faruk Keleş 2015-10-23 21:49:42

Faruk kardeş doğrudur, ancak bu gençler bunu bir hayat biçimi olarak değil de sadece o okul hayatında başka bir alternatif olmadığı için bir süreç ve geçiş terimi olarak kullanıyorlar, keşke hayatımızın tamamında ifade ettiğiniz şekilde fırsatlar çıkarabilsek.. selmalr

banner90