banner102

Of Bilim Sanat Merkezi açıldı

Of İlçesi yeni bir eğitim kurumunun eğitim, öğretime başlamasının heyecanını yaşıyor. Temmuzayında resmi kurum olarak açılan ve kurumsal alt yapısını tamamlayan Of Bilim Sanat Merkezi (Of Bil Sem) sıfırdan kurumsal alt yapısını tamamlayarak öğretmenlerinin de görevlendirilmesi ile eğitim, öğretime başladı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
10 Mart 2023 Cuma 08:12
Of Bilim Sanat Merkezi açıldı

 HMB Ulusoy MTA Lisesinin 4. katında açılan kurum için İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu, Of Belediye Başkan Vekili Oktay Ulusoy, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğluİl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fatma Zehra Aydın ve Şube Müdürleri Ferhat Davran, Gülsüm Memişkaptanoğlu, Of Bilim Sanat Merkezi Müdürü İsmail Kurt öğretmen ve öğrenci ve veliler katıldı. Açılış kurdelesini İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu, Of Belediye Başkan Vekili Oktay Ulusoy, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu birlikte kestiler.

İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu açılışta yaptığı konuşmada ;” Kısa zamanda kurumun tüm ihtiyaçlarını karşılayıp eğitim, öğretime hazırlayan idareci arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Of’umuz çok önemli bir eğitim kurumu kazandı. Artık velilerimiz çocuklarını Trabzon’a götürmek  zorunda kalmayacak. Hem zaman noktasında hem de çocukların gidip gelirken yorulmalarının önüne geçilmiş olacak. Aileleri ile daha çok zaman geçirmiş olacaklar. İnanıyorum ki burada öğrencilerimizin alçağı eğitimle ülkemizin geleceğinde önemli işler yapacaklar. Hayırlı uğurlu olsun. Tüm öğretmen ve öğrencilerimize başarılar diliyorum.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90