banner102

Of Fen Lisesi gece etütlerine ramazanda da devam ediyor

Eğitim öğretimde yaptığı başarılı çalışmalarla adını tüm Türkiye’ye duyuran Of Fen Lisesi yeni başarılarına başarı katmak için çalışmalara ramazan ayında da devam ediyor.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
30 Nisan 2022 Cumartesi 00:03
Of Fen Lisesi gece etütlerine ramazanda da devam ediyor

Bu kapsamda üniversite sınavına hazırlanan öğrenciler iftardan sonra saat 23.00’a kadar etütlere kalarak sınava hazırlanıyor. Okul yönetimi sene başından beri oluşturduğu sistemle  her akşam 1 idareci ve 4 branş öğretmenin nöbete kaldığı kursta öğrenciler çözemedikleri soruları öğretmenlerine sorarak eksiklerini gidermeye çalışıyor. İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu da çalışmaları yakından takip ederek zaman zaman öğrencilerle bir araya gelerek öğrencilere moral ve motivasyon sağlayıcı telkinlerde bulunuyor.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu iftar sonrası öğrencileri okullarındaki etüt salonunda ziyaret ederek bir süre sohbet etti.  Kabahasanoğlu sohbette öğrencilere, “Sevgili gençler, temmuz ayından beri bıkmadan, usanmadan çalışıyorsunuz. Bu ramazan ayında da çalışmalarınıza ara vermeden çalıştığınızı biliyorduk, bir kez daha görerek şahit olduk. Bu kararlı, gayretli çalışmalarınız nedeniyle sizleri tebrik ediyorum. Sizlere bu imkânları sağlayan idareci ve öğretmenlerimize de teşekkür ediyorum.  Her şeyden önemlisi sizlere bu imkânları sağlayan, her türlü materyal kaynaklarını ücretsiz tedarik eden devletimize teşekkür ediyorum. Yeter ki sizler kendiniz için, aileniz için, devletiniz için ve insanlık için çalışın, gayret edin. Bunların hepsi size helaldir. Bizim inancımıza göre Allah çalışana çalıştığının karşılığını verir. Sizler de çalıştınız inşallah çalışmalarınızın karşılığını istediğiniz üniversiteleri kazanarak alacaksınız. Rabbim gönlünüzden geçen hayırlı isteklerinizde sizleri başarılı eylesin. Şimdiden sizlerin ve ailelerinizin bayramını tebrik ediyor, başarılar diliyorum.” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu’nun Of Fen Lisesi öğrencileri ziyaretine Şube Müdürü Hasan Tekke ve Okul Müdürü Vehap Kurt eşlik etti. Okul Müdürü Vehap Kurt ziyaretleri, her zaman verdikleri destekler nedeniyle İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu  ve Şube Müdürü Hasan Tekke’ye  teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90