banner102

Of Fen Lisesinde Bilim söyleşileri

TUBİTAK Bilim Şenlikleri düzenleyen ve hazırladıkları projelerle Türkiye birinciliği elde eden Of Fen Lisesi bilim kültürünü daha da geliştirmek için alanında uzman kişileri okullarında ağırlayarak “Bilim Söyleşileri” gerçekleştiriyor.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
06 Nisan 2022 Çarşamba 20:34
Of Fen Lisesinde Bilim söyleşileri

Bu kapsamda Of Fen Lisesi Bilim Söyleşilerinde öğrencilerini Karadeniz Teknik Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümünden Öğretim Üyesi Doç. Dr. Önder Aydemir ile buluşturdu. Doç. Dr. Önder Aydemir Nöromühendislik- Steam (Fen, Teknoloji Mühendislik, Sanat ve Matematik) konularında öğrencilerle söyleşide bulunan Doç. Dr. Aydemir söyleşi sonunda öğrencilerin sorularını cevapladı. Öğrencilerin ilgisi, yaklaşımı ve merak uyandıran sorularından mutlu olan Doç. Dr. Aydemir okul idaresi ve öğrencilere teşekkür etti.

Okul Müdürü Vehap Kurt da yaptığı teşekkür konuşmasında doyurucu ve sorgulayıcı söyleşilerinden dolayı Doç. Dr. Önder Aydemir teşekkür ederek günün anısına Türk Bayrağı hediye etti. Söyleşiye dinleyici olarak katılan İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu yaptığı selamlama konuşmasında, “Değerli hocamızı ilçemizde ağırlamaktan mutlu olduk. Hocamız geleceğin teknolojisi konusunda öğrencilerimize ufuk açıcı bilgiler sundu. Öğrencilerimizin istifade ettiğine inanıyorum. Şimdi bakıyorum da ne kadar çok vakit kaybettiğimizi anlıyorum. İnşallah burada yeni Selçuk Bayraktarlar, Aziz Sancarlar çıkacaktır. Söyleşinin düzenlenmesinde emeği geçen okul idaresi, öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyor. Başarılar diliyorum.” dedi.

Günün anısına İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu Karadeniz Teknik Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümünden Öğretim Üyesi Doç. Dr. Önder Aydemir ile buluşturdu. Doç. Dr. Önder Aydemir’e filografi işlemeli Türk Bayrağı hediye etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90