banner102

Of Fen Lisesinde Kariyer Günleri şöleni

Eğitim, öğretimde farklılıkları ve farkındalığı artırmak, eğitimin tüm alanlarında öğrencilerini hayata hazırlamada yoğun çalışmalar içinde bulunan Of Fen Lisesi öğrencileri geleceğe hazırlamak için yeni ve farklı bir projeyi daha hayata geçirdi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
27 Ekim 2022 Perşembe 20:21
Of Fen Lisesinde Kariyer Günleri şöleni

Bu anlayışla Of Fen Lisesinde  “Hayalindeki Mesleği Keşfet” projesi kapsamında Kariyer Günleri Şöleni düzenlendi. Of Fen Lisesi kapalı spor salonunda yapılan şölene alanında ve mesleğinde yetkin 22 farklı meslek grubu ve kişisi meslekleri ile ilgili öğrencilerin sorularını derinlemesine cevaplayarak, öğrencilere ufuk açıcı bilgiler sundu.

Program Okul Müdürü Vehap Kurt’un açılış konuşması ile başladı. Açılış konuşmasının ardından her meslek grubuna ait kurulan masalarda yerini alan meslek sahipleri öğrencilerin merak ettiği konularda mesleklerini tanıtarak öğrencilerin gelecek hayatlarında seçecekleri meslekler konusunda yardımcı olmaya çalıştılar. Öğrencilerin katılımı, soruları ve ilgilerinden memnun kaldıklarını ifade eden meslek sahibi kişiler kendileri için de farkı deneyim ve heyecan yaşadıklarını belirterek programda emeği geçenleri tebrik ederek, başarı dilediler.

İki grup halinde okulun tüm öğrencilerinin sorularını cevaplayıp mesleklerini tanıttığı Kariyer Günleri Şölenine; Of Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer, Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Of İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Burak Çelik, Endokrin Uzmanı Doc. Dr. Mustafa Koçak, Of Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Doktor Barış Çağlar, Avukat Cansu Alemdar, Veteriner Hekim Celal Kalyoncu, Of İlçe Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ziraat Mühendisi Sedat Saral, Eczacı Veysel Öztürk, Gıda Mühendisi Bayram Durmuşoğlu, Endüstri Mühendisi Doç.Dr. Ömer Faruk Yılmaz, Psikiyatri Uzm. Dr. Ahmet Faruk Yüksel, Diyetisyen Murat Türkyılmaz, Enerji Sistemleri Makine Mühendisi Arş. Gör. Özlem Fazlıoğlu, Diş Hekim  İrem Öztürk, Mimar Gürol Ustaömer, İnşaat Mühendisi: Kemal Dönmez, Psikolog: Muhammed Keleş, Yazılım Mühendisi Zekeriya Abanoz, Bilgisayar Mühendisi Arş. Gör. Sefa Aras, Elektrik Elektronik Mühendisi Yaşar Volkan Erdoğan, Polis Amiri Komiser Ahmet Doğan katıldı.

Öğrencilerin meslekler hakkındaki meraklarını giderildiği program sonunda katılımcı ve öğrenciler okulun önünde hatıra fotoğrafı çekildi. Pansiyonda yenilen öğlen yemeğinin ardından Kariyer Günleri Şöleni programı sona erdi. Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu katkıları nedeniyle katılımcı meslek sahiplerine, öğrencilere ve programda emeği geçen okul idaresi ve öğrencilere teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90