banner102

Of Fen Lisesinden muhteşem yılsonu resim sergisi

Akademik başarıların yanında sosyal, kültürel, sportif alanda da önemli çalışmalar ortaya koyan Of Fen Lisesi muhteşem yılsonu sergisi ve tiyatro gösterisiyle bu yılı tamamlıyor. Teknoloji Tasarım Öğretmeni Ayşe Çolak ve öğrencileri tarafından “Arayış” temalı 70’in üzerinde resim ve el işi eserin yer aldığı serginin açılışı gerçekleştirildi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
16 Haziran 2022 Perşembe 19:49
Of Fen Lisesinden muhteşem yılsonu resim sergisi

 Açılış kurdelesini Of Belediye Başkan Yardımcısı Şevki Saral, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Okul Müdürü Vehap Kurt birlikte kestiler. Eserleri inceleyenlerin beğenisini kazanan sergi okulun birinci katında açıldı. Teknoloji Tasarım Öğretmeni Ayşe Çolak ve öğrencileri yapılan eserler hakkında ziyaretçilere bilgiler verdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu sergi ile ilgili olarak, “Gerçekten çok başarılı bir sergi oldu. Toplumumuz Fen Liselerinin daha çok akademik başarılarını olduğu okullar olduğuna inanır. Bu sergide gördüğümüz birbirinden güzel eserler ziyaretçileri çok etkilendi. Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Biz zaten böyle her alanda kendini ifade edecek ve başarılarını ortaya koyacak, sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesini istiyoruz. Bu konuda idareci, öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyor, şimdiden hepinize iyi tatiller diliyorum.” dedi.

Resim sergisinin ardından öğrencilerin kendileri yazıp kendilerinin yönetip, kendilerinin oynadığı Milli Mücadele döneminde Anadolu’da basın hayatını konu alan “Derya-i Mürekkep” adlı oyunu sergilediler. Senaryo ve oyundan büyük keyif alan izleyiciler öğrencileri bol bol alkışladılar. Tiyatro gösteriminin sonunda  İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu bir teşekkür konuşması yaptı. Kabahasanoğlu konuşmasında  “ Üst üste iki yıl TÜBİTAK Türkiye birinciliği kazananarak ve diğer başarılı çalışmalarla her zaman bizleri mutlu eden Of Fen Lisemiz bugün bir kez daha bizleri mutlu etmiştir. Bu yavrularımız çok kısa sürede oyun yazmışlar, çalışmışlar ve bizlere izlettirmişler. Bu öğrencilerimiz oldukça bu ülkenin geleceği hep açık olacaktır. Bunlar var oldukça ülkemizin önünü kimse kesemeyecektir. Bunları yetiştiren okul idaresini, öğretmenlerini ve ailelerini tebrik ediyorum. Rabbim başarılarını daim etsin.” sözleriyle duygularını ifade etti.

Of Fen Lisesindeki programa  Of Belediye Başkan Yardımcısı Şevki Saral, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu,Of Hakimleri Veli Baloğlu, Büşra Kaya, Okul Müdürü Vehap Kurt, Okul Müdürleri, veliler katıldı.

Son Güncelleme: 16.06.2022 19:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90