banner102

Of Fen Lisesinden tarihi başarı

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Yüksek Öğretim Kurumlar Sınavı sonuçları Of Fen Lisesinde de merakla bekleniyordu. Sınav sonuçlarının açıklanması ile açıldığı günden beri planlı, gayretli ve fedakarca çalışan Of Fen Lisesi yaptığı çalışmaları bir anlamda karşılığını almanın mutluluğunu yaşıyor.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
13 Ağustos 2021 Cuma 18:40
Of Fen Lisesinden tarihi başarı

Of Fen Lisesi YKS sonuçları açıklanması ile ;5 Tıp Fakültesi, 1 Diş Hekimliği, 2 Hukuk Fakültesi,3 Eczacılık fakültesi,1 Mimarlık, 1 İTÜ İnşaat Mühendisliği’nin yanında onlarca öğrencisini üniversiteye yerleştirecek puan almanın haklı gururunu yaşıyor. Of Fen Lisesi bu yıl ayrıca; TÜBİTAK’ta  Coğrafya alanında Türkiye birinciliği, Siyeri Nebi yarışmasında Türkiye ikinciliği, İl birincilikleri, Türkiye Okulla arası Zeka Oyunları Şampiyonasında” İl birincisi,e Twinning Okulu ve Ulusal Kalite Etiketi Ödülü,Covid 19 ile Mücadele Kısa film yarışması Trabzon il birinciliği, “Mevlana Size Neyi Hatırlatıyor?” Öykü Yarışmasında il bir ve ikinciliği, şiiir dalında il ikinciliği, Ortaöğretim Genel Müdürlüğünün düzenlediği “İstanbul’un Fethi” konulu bilgi yarışmasında Trabzon 2,3,4,5. oldu.TİKA’nın “Karabağ Şehitleri ve Karabağ Zaferi” şiir yarışmasında Türkiye derecesi ve Teknofest elemelerinde  81,5 puan alarak finallerin kapısından döndü.

Elde edilen tarihi başarıda önemli atkısı olan Of Fen Lisesi Müdürü Vehap Kurt okulun elde etmiş olduğu başarılarla ilgili olarak; “ Okul eğitimin yuvasıdır. Bu yuvayı ne kadar samimi,çalışarak, fedakarlık göstererek süslersek  kadar başarı ve mutluluk meydana getiririz. Eğitimi bir bütün olarak görüyoruz. Eğitimde tek kişinin çalışması ile başarı meydana gelmez. Elde edilen bu başarı  ekibimizin başarısıdır. İdareci, öğretmen, öğrenci, veli, yardımcı personelden tutun herkesin bu başarıda emeği vardır. Bu başarıda emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.Allah hepsinden razı olsun. Of Fen Lisesi ailesi olarak hayatı bütün olarak görüyor ve öğrencilerimizin yetişmesinde bu anlayışla hareket ediyoruz. Sosyal, kültürel, sportif başarıları en az akademik başarı kadar önemsiyor ve çalışmalarımızı o şekilde sürdürüyoruz. Öğrencilerimizi yarının dünyasına, Türkiyesine göre eğitiyoruz. Rabbimize şükürler olsun ki bu yıl her alanda elde ettiğimiz büyük başarılarla bize güvenenleri mahçup etmedik. Çünkü 75binlerden aldığımız öğrencilerimizi 8 binlere,105 binlerden aldığımız öğrencilerimizi 41 binlere çıkararak başarı elde ettik.Aynı anlayış ve hasssasiyetle çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. İnşalllah bu başarılar onca başarı elde ettiği halde hala başarısı teslim edilmeyen eğitim camiamızın algısını bir nebze olsun değiştirir. Çalışmalarımızda bugüne kadar bizlere destek olan, azim gayret ve şevkimizi artıran herkese teşekkür ediyorum. Rabbim kazanan tüm öğrencilerimizin yar ve yardımcısı olsun.” Sözleriyle düşüncelerini ifade etti.

Son Güncelleme: 14.08.2021 18:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90