banner102

Of Halk Eğitim Merkezi Kütüphanesi yenilendi

Of Halk Eğitim Merkezinde bulunan kütüphane yenilenerek öğrenci ve diğer vatandaşların hizmetine sunuldu. Kütüphane için bir açılış töreni düzenlendi. Açılış kurdelesini Of Kaymakamı Hayrettin Çiçek, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş ve Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu birlikte kestiler.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
11 Eylül 2021 Cumartesi 22:57
Of Halk Eğitim Merkezi Kütüphanesi yenilendi

 Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu kütüphanenin yenilenmesi ile ilgili bilgiler verdi Müdür Kabahasanoğlu konuşmasında; “ Öğrenilerimiz ve halkımızın taleplerini göz önünde bulundurarak kütüphanemizi yeniledik. Bakanlığımızın ortaya koyduğu Z Kütüphanesi sistemiyle yenilediğimiz kütüphanemizin tüm masraflarını sayın Of Belediye başkanımız Salim Salih Sarıalioğlu karşıladı. Kendilerine teşekkür ediyorum. Kütüphanemiz öğrenci ve vatandaşlarımıza boş zamanlarını değerlendirme, zaman zaman ders çalışma imkanı sağlayacağına inanıyorum.Kütüphanemizin hayırlı olmasını diliyor emeği geçenlere teşekkür ediyorum.”dedi.


Of Halk Eğitim Merkezi Kütüphanesinin yenilenmesinde tüm masrafları karşılatyan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu da açılışta yaptığı konuşmada; “Gerçekten çok güzel, nezih bir ortam oluşmuş. Öğrencilerimize ve faydalanacak vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Tabi kütüphanemizin kitap bakımından zenginleştirilmesi gerekiyor. Ben de kendi kütüphanemden önemli bir miktarda kitabın bağışlıyorum. İmkanı olan herkesin de kütüphanenin zenginleştirlmesine katkı vermesi bekliyorum. Halkımıza ve öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyor, üstün başarılar temenni ediyorum.”diyerek düşüncelerini ifade etti.


Of Kaymakamı Hayrettin Çiçek de açılış konuşmasında; “Çok güzel, hayırlı bir mekanın açılışını yapmış bulunuyoruz. Katkısı olanları, emeği geçenleri kutluyorum. Allah razı olsun. Öğrenci ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun.”dedi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90