banner102

Of Halk Eğitim’den dini motifler sergisi

Of Halk Eğitim Merkezinde 10 usta öğretici ve öğretmenin öncülük ettiği 35 kursiyerin emek verdiği; tel kırması sanatı, kâğıt rölyef, kanaviçe, iğne oyası, filografi alanında 35 seçkin eserin sergilendiği “ “Yöresel El Sanatlarımızda Dini Motifler” Sergisinin açılışı yapıldı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
15 Nisan 2022 Cuma 22:13
Of Halk Eğitim’den dini motifler sergisi

Of Belediyesi önünde açılışı gerçekleştirilen serginin açılışını Of Kaymakamı Hayrettin Çiçek ve Kaymakam Refiği Ali Can Uludağ yaptı. İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu’nun refakat ettiği sergide Of Halk Eğitim Merkezi Müdürü Muhammet Şevket Şahin ve El Sanatları Öğretmeni Serpil Kılıç yapılan eserlerle ilgili Kaymakam Çiçek’e bilgi verdi.

 “Yöresel El Sanatlarımızda Dini Motifler” Sergisinde sergilenen eserleri çok beğenen ve eserleri tek tek inceleyen Kaymakam Hayrettin Çiçek sergi ile ilgili olarak, “Çok güzel eserler. Ramazanın da ruhuna uygun bir sergi olmuş. Başta kurum müdürü olmak üzere emeği geçen öğretmen, usta öğretici ve kursiyerlerimizi tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum. İnşallah burada elde ettikleri bilgi birikiminin hayatlarına ekonomik katkısı olur. Daha güzel eserlerin verilmesi dileğiyle muvaffakiyetler diliyorum.” sözleriyle duygularını ifade etti.

 “Yöresel El Sanatlarımızda Dini Motifler” Sergisinin açılışına, Of Kaymakamı Hayrettin Çiçek, Kaymakam Refiği Ali Can Uludağ, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Şube Müdürü Hasan Tekke, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Muhammet Şevket Şahin, daire amirleri, okul müdürleri, usta öğretici, kursiyer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90