banner102

Of Kaynakamı Okul Ziyaretilerine Devam Ediyor

Of Kaymakamı Hayrettin Çiçek okul ziyaretlerine devam ediyor. Okul ziyaretleri kapsamında Kaymakam Çiçek Serince Mahallesinde bulunan Şehit Fahrettin Yavuz İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret etti.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
01 Aralık 2021 Çarşamba 19:34
Of Kaynakamı Okul Ziyaretilerine Devam Ediyor

Ziyaret programına öğretmenlerle kahvaltı yaparak başlayan Kaymakam Çiçek öğretmenlerle tek tek tanışarak onlarla bir süre sohbet etti. Kahvaltı sonrası öğrencileri sınıflarında ziyaret eden Of Kaymakamı Hayrettin Çiçek öğrencilere geleceği ile ilgili olarak sohbet ederek öğrencilere bazı tavsiyelerde bulundu. Kaymakam Çiçek okulun genel durumu, öğretmen ve idarecilerin gayret, ilgi ve alakaları nedeniyle memnuniyetini belirterek bundan sonraki yapacakları çalışmalarda başarılar ve üstün muvaffakiyetler diledi.

Of Kaymakamı Hayrettin Çiçek’in Serince Şehit Fahrettin Yavuz İmam Hatip Ortaokulu ziyaretine İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanğlu, Ak Parti Of İlçe Başkanı Ahmet Çapoğlu,  Okul Aile Birliği Başkanı Hasan Koç,Serince Mahallesi Muhtarı Sultan Göktaş, Yanıktaş Mahallesi Muhtarı Ali Çapoğlu, İş İnsan Bayram Kondel katıldı.

Okul Müdürü Ali Cerrah ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek  Kaymakam Hayrettin Çiçek ve katılan bütün katılımcılara teşekkür etti.

Son Güncelleme: 01.12.2021 19:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90