banner102

Of RAM’dan Kaymakam Çiçek ‘e teşekkür ziyareti

Of Rehberlik Araştırma Merkezi idareci ve öğretmenlerinden oluşan bir grup öğretmen İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu başkanlığında Of Kaymakamı Hayrettin Çiçek’e verdikleri destekler nedeniyle teşekkür ziyaretinde bulundular.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
04 Ocak 2022 Salı 09:57
Of RAM’dan  Kaymakam Çiçek ‘e teşekkür ziyareti

Ziyaret anısına günün anısına öğretmenlerin Kaymakam Çiçek’e çiçek taktimiyle başladı. Of Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Vahdettin Özdağcı kurum faaliyetleri hakkında bilgi vererek kabulleri ve destekleri nedeniyle Kaymakam Çiçek’e teşekkür etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu ziyarette yaptığı konuşmada; “Eğitim çalışmalarımızda hep yanımızda olan ve desteklerini esirgemeyen  Sayın Kaymakamımıza teşekkür ediyorum. Kaymakamımız son olarak  İsmail Yıldırım İlkokulu, Şehit Öğretmen Ali Bulut İlkokulu, 28 Şubat İlkokulu, Of Rehberlik Araştırma Merkezini kapsayan dört kurumumuza  30 bin liralık Oyun Terapi Odası ve malzemeleri kazandırdılar. Bu sayede öğrencilerimize daha farklı ve alternatifli yaklaşımlarda bulunarak öğrencilerimizin sorunlarına çözümler üretileceğine inanıyorum. Tüm gayretimiz bir öğrencimizin de zayi olmaması, ülkemizin imkanlarından azami derecede faydalanmasıdır. Bu anlayışla hep daha iyisini yapma temennisiyle arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. “diyerek dugularını ifade etti.

Of Kaymakamı Hayrettin Çiçek de ziyaret ile ilgili olarak; “ Eğitimi ülkemizin en önemli meselesi olarak görüyoruz. Bu duygularla imkanlarımız ölçüsünde destek vermeye çalışıyoruz. Çünkü eğitime yapılan hiçbir yatırım boş değildir. Of RAM Kurumumuzun başarılı çalışmalarını yakından takip ediyorum.  Gayretli çalışmaları nedeniyle de kendilerini tebrik ediyorum.İnşallah  kazandırılan “Oyun Terapi Odaları”  Rehber Öğretmenlerimizin çalışmalarında önemli katkı sağlayacak. Bundan sonraki çalışmalarınızda kolaylıklar ve başarılıar diliyorum.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90