banner102

Of'ta Sıfır Atık Kütüphaneleri

Ülke genelinde atık malzemelerin geri dönüşümünü sağlamak ve kitap okuma alışkanlığını geliştirmek adına Milli Eğitim Bakanlığı “Sıfır Atık Kütüphane” ve “Okursuz Kütüphane Kalmasın” projeleri için adeta seferberlik başlattı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
24 Mart 2022 Perşembe 14:53
Of'ta Sıfır Atık Kütüphaneleri

Projeye Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü de çok önem veriyor. İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu projeyi yakından takip ederken ilçelerde yapılan etkinliklere katılarak moral ve motivasyonu artırmaya çalışıyor. Bu kapsamda Of’ta yapımı tamamlanan, tamamı öğretmen ve öğrencilerin gayret ve çalışmalarıyla ortaya çıkan; 28 Şubat İlkokulu, Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu, Of Halk Eğitim Merkezi, Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu, Mikdat Sarıalioğlu Ortaokulu ve Kıyıcık Ortaokulundan oluşan 6 adet “Sıfır Atık Kütüphane” Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu ve Of Kaymakamı Hayrettin Çiçek’in katılımıyla açılışı yapıldı.

Açılışı yapılan kütüphanelerde öğrencilerle etkinliğe katılan Müdür Fettahoğlu ve Kaymakam Çiçek öğretmenlerle de bir araya gelerek onlarla sohbet etti. Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu programla ilgili olarak; “ Bakanlığımızın başlattığı “Sıfır Atık Kütüphane” ve “Okursuz Kütüphane Kalmasın” projesini Of en iyi yürütenlerin başında geliyor. Of’a her gelişimizde yeni enerji ile dönüyorduk, bugün daha büyük enerji ile dönüyoruz. Gerek kütüphanelerin yapımında gerekse yapılan etkinlikler bizleri son derece mutlu etti. Çalışmalarda emeği geçen başta İlçe Milli Eğitim Müdürümüze, öğretmenlerimize, öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyorum. Hepsini ayrı ayrı kutluyorum. Of’tan yorgun ama mutlu ayrılıyorum. Bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” diyerek düşüncelerini belirtti.

Of Kaymakamı Hayrettin Çiçek de projeyle ilgili olarak, ”Tamamen sıfır atık malzemeleri kullanarak; öğretmen, öğrenci, veli işbirliği ile yapılan böyle güzel kütüphaneleri görmekten mutlu oldum. Emeği geçenleri tebrik ediyorum. Destekleri ve ilçemize ziyaretleri nedeniyle İl Milli Eğitim Müdürümüze de teşekkür ediyorum.” dedi.

Programa Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu ve Of Kaymakamı Hayrettin Çiçek, Of Kaymakam Refiği Ali Can Uludağ, Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Şube Müdürleri Hasan Tekke, Osman İşçi, Trabzon İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Bünyamin Akyüz, Şube Müdürleri Serkan Harput,Erdoğan Karakaş öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu da katılımları ve destekleri nedeniyle İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu ve Of Kaymakamı Hayrettin Çiçek’e teşekkür ederek emeği geçenleri tebrik etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90