banner102

OFİMDER ‘den öğrencilere spor malzemesi desteği

Of İmam Hatip Lisesi Mezun ve Mensupları Derneği (OFİMDER) eğitime destek çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek öğrencilerin imkânlarını artırmaya yardımcı oldu.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
01 Kasım 2022 Salı 00:27
OFİMDER ‘den öğrencilere spor malzemesi desteği

Öğrencilerin satranç, futbol topu, voleybol topu, basketbol topu, pinpon topundan oluşan spor malzemesi ihtiyaçlarını karşılayan Of İmam Hatip Lisesi Mezun ve Mensupları Derneği Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu elde ettikleri spor malzemelerini Yönetim Kurulu Üyeleri İzzet Keleş ve Adnan Karaismailoğlu ile birlikte Of İmam Hatip Lisesi  Müdürü Mustafa Çapoğlu’na teslim etti.

Of İmam Hatip Lisesi Mezun ve Mensupları Derneği  Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu Of İmam Hatip Lisesi öğrencilerine spor malzemeleri tesliminde yaptığı konuşmada; “ Amacımız öğrencilerimizin en iyi şekilde eğitim görmeleri ve tüm imkanlardan faydalanmalarıdır. Dernek olarak öğrencilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için elimizden gelen maddi ve manevi destek olmaya gayret ediyoruz. Okul idaremizin talep ettiği spor malzemelerini tedarik ederek öğrencilerimizin istifadesine sunuyoruz. İnanıyorum ki bu spor malzemeleri sayesinde öğrencilerimiz gerek sosyal olarak gerekse spor yeteneklerini geliştirmiş olacaklar. Malzemelerin öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyor, hepsine üstün muvaffakıyetler temenni ediyorum.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90