banner102

Ofimder yeni binasında ilk toplantısını yaptı

Of’ta bulunan İmam Hatiplilere yönelik olarak; eğitim, sosyal, kültürel hizmetleri vermek amacıyla kurulan Of İmam Hatip Lisesi Mezun ve Mensupları Derneği (OFİMDER) pandemi sürecinde de kurallara uyarak çalışmalarına devam ediyor.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
09 Nisan 2021 Cuma 17:56
Ofimder yeni binasında ilk toplantısını yaptı

Of İmam Hatip Lisesi Mezun ve Mensupları Derneğine bir süre önce  Ballıca Belde Belediyesi eski hizmet binası hizmet binası olarak   tahsisi gerçekleştirilmişti.Tahsisin gerçekleşmesinden sonra binada çatı değişimi, mutfak ve diğer birimlerin yenilenmesi, bina içinin boyanması gibi bir dizi tadilat ve tamirat gerçekleştirildi.Temizliği de yapılan hizmet binasında Of İmam Hatip Lisesi Mezun ve Mensupları Derneği yönetimi ilk toplantısını yaparak yapacakları çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu.

Of İmam Hatip Lisesi Mezun ve Mensupları Derneği Başkan Vekili M.Hakan Terzioğu toplantı ile ilgili yaptıı açılamada; “Şükürler olsun öğrencilerimiz için kullanacağımız çok güzel bir mekana kavuştuk. Öncelikli olarak binamızın derneğimize hizmet binası olarak kullanılmasında ve binamızın tamir , tadilatında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin eğitimi için inşallah burada çok güzel eğitim öğretim çalışmaları yapacağız. Yeni binamızı  inşallah daha aktif kullanacağız. Öğrencilerimizin kedilerini geliştirmeleri ve geleceğe hazırlamaları için güzel projeler yapmak için gayret içinde olacağız. Dernek yönetimi olarak da kendimizi geliştirmek ve yetiştirmek adına eğitim programlarına ağırlık vereceğiz. Dernek binamızın eksikliklerini de gidererek binamızı  canlı, hareketli faal tutmanın gayretinde olarak yolumuza devam edeceğiz. Rabbim hayırlı çalışmalarda yardımcımız olsun. Tekrar emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Derneğimize, öğrencilerimize, ilçemize hayırlı ve uğurlu olsun.”dedi. 

Of İmam Hatip Lisesi Mezun ve Mensupları Derneği yeni binasındaki ilk toplantıya; Başkan Vekili M.Hakan Terzioğu, önceki dönem Dernek Başkanı İsmail Küçükakyüz,  Yönetim Kurulu Üyeleri İdris Kabahsanoğlu, Adnan Karaismailoğlu, İzzet Keleş, Mustafa Çapoğlu ve Yüksel Yaşar katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90