banner102

Oflu Meclis Başkanı KTÜ'yü Kazandı

Dernekpazarı İlçe Müftüsü Abdullah AKSOY'un oğlu Muhammed Muhsin AKSOY ÖSS Sınavında 1. tercihi olan Karadeniz Teknik Üniversitesi İlahiyat Fakültesini kazandı.

20 Ağustos 2011 Cumartesi 18:07
Oflu Meclis Başkanı KTÜ'yü Kazandı
Aksoy 24 Nisan 2011 tarihinde TBMM Genel Kurulunda yapılan seçimde Türkiye ܖğŸrenci Meclisi BaşŸkanlığŸına seçilerek ülke genelindeki on beşŸ milyonu aşŸkın öğŸrenciyi temsil etmeye hak kazanmışŸtı.

ܜniversite sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte 1. Tercihi olan KTܜ İlahiyat Fakütlesini kazandığŸını Twitter aracılığŸıyla öğŸrencilerle paylaşŸtı. Yine yaptığŸı paylaşŸımlarla üniversite kazanan tüm öğŸrencileri tebrik ettiğŸini ve başŸarılarının devamını dilediğŸini söyledi.

ܖğŸrenci meclisleri TBMM ve MEB tarafından 2003-2004 EğŸtim yılından itibaren uygulamaya başŸladı. Demokrasi EğŸitimi ve Okul Meclisleri Projesi adı altında yürütülen bu çalışŸma tüm ilköğŸretim ve ortaöğŸretim öğŸrencilerini kapsıyor. Projenin amacı Cumhuriyetimizin demokrasi ile güçlendirilmesi; öğŸrencilerimizde yerleşŸik bir demokrasi kültürünün oluşŸturulması, hoşŸ görü ve çoğŸulculuk bilincinin gelişŸtirilmesi, kendi kültürünü özümsemişŸ, millÜ® ve manevÜ® değŸerlere bağŸlı, evrensel değŸerleri benimseyen nesillerin yetişŸtirilmesi; öğŸrencilere seçme, seçilme ve oy kullanma kültürünün kazandırılması; katılımcı olma, iletişŸim kurabilme, demokratik liderliğŸi benimseyebilme ve kamuoyu oluşŸturabilme becerilerinin kazandırılmasıdır.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Abdullah AKSOY 2011-08-21 15:05:00

Muhammed Muhsin ile gurur duyuyoruz. kafasına koyduğŸu ve kararını verdiğŸi her işi başarmak için elinden geleni yapan bir karaktere sahip olduğŸunu,TÖM BaşkanlığŸı yarışında da bunu gösterdiğŸini,hiç dersaneye gitmeden evinde çalışarak Yüce Allah'ın lütfu ile bu başarı gerçekleşti. Dua ve gayret. Yüce Rabbim hepimizin yavrularını salihin ve salihattan eylesin,duamız budur.

Avatar
yakup çimen 2011-08-24 02:52:24

Amin hocam amin. inşallah kardeşimiz iyi yerlere gelecektir..hayırlı olsunn.

banner90