banner102

Oflu öğrenciler "Hayata Değer Kat"ıyor

Of Şehit Ahmet Türkkan Çok Programlı Anadolu Lisesi(ÇPAL) öğrencileri, "Hayata Değer Kat", projesi kapsamında Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu'nu ziyaret etti.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
29 Aralık 2021 Çarşamba 21:10
Oflu öğrenciler "Hayata Değer Kat"ıyor

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde yürütülmekte olan "Hayata Değer Kat" projesi yürütücülerinden olan, Of Şehit Ahmet Türkkan Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri  Aralık ayı etkinliği olan Yönetimsel Ziyaret kapsamında Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu'nu ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette, projede yer alan görevli öğrenciler( M. Kenan Holoğlu, Şule Koç, Leyla Koç, A. Seniha Ömeroğlu ve Efe Kaan Ak) Hayata Değer Kat projesini tanıtarak; şimdiye kadar yaptıkları etkinlikleri anlattılar. Öğrencilerle soru-cevap şeklinde sohbet eden Başkan Sarıalioğlu, 21. yüzyılın eğitim fırsatları hakkında öğrencilerle paylaşımda bulundu.

"GELECEĞİ ŞEKİLLENDİRECEK OLAN SİZLERSİNİZ"

Günümüzde bilginin önemine vurgu yapan Başkan Sarıalioğlu, "Bilgiye en çabuk ulaşan hayata daha fazla değer katacak. Medeniyet doğudan doğmuştur. Birçok Türk alimi bulunduğu asırda; bilime, ilime insanlığa faydalı keşiflerde bulunmuştur. Ama bu gün geldiğimiz noktada başka ülkeler buldukları bir aşıyı bile paylaşmak istemiyor. Bunu değiştirecek olan sizlersiniz. Bu ülkenin geleceğisiniz. Biz sizin daha güzel şartlarda eğitim görmeniz için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Of'umuza kazandırdığımız eğitim ve spor yatırımlarıyla önünüzü açmaya çalışıyoruz. İlçemize bir teknoloji fakültesi kazandırdık. İlçemizde her spor dalının yapılabileceği tesisler yaptık. Sizin rahat bir şekilde vakit geçirebileceğiniz Solaklı Vadisi gibi rekreasyon alanları düzenledik. Bizim sizden beklentimiz kendinize ülkenize faydalı bireyler olmanız" dedi. 

Ziyaretin ardın öğrenciler Başkan Sarıalioğlu ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90