banner102

Of’ta 1.dönemin son müdürler toplantısı yapıldı

Of’ta 2021- 2022 eğitim öğretim yılı birinci yarıyılın son müdürler toplantısı İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlunun başkanlığında yapıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda yapılan toplantıya Şube Müdürleri Hasan Tekke, Osman İşçi, okul ve kurum müdürleri katıldı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
19 Ocak 2022 Çarşamba 12:13
Of’ta 1.dönemin son müdürler toplantısı yapıldı

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu toplantıda; “Şükürler olsun  eğitim ve öğretim yılımızın birinci dönemini kazasız belasız tamamlamak üzereriz. Bakanlığımızın tüm Türkiye için  başlatmış olduğu okullarda kütüphanelerin iyileştirilmesi ve daha işlevsel hale getirilmesi çalışmaşlarına gerekli hassasiyeti göstererek istatistiki verilerin her ay tablolara işlenmesine dikkat edelim. Okul öncesi çağda bulunan öğrencilerin tespit edilip okullaşmalarını sağlayalım. Kurumlarınıza ait elektrik,su, doğalgaz kullanımlarında gerekli tasarrufu sağlayarak  fatura ödemelerinin  gecikmesine izin vermeyelim. Okul ve kurumlarınızda iş güvenliği kurallaraına çok ehemmiyet gösterelim. Gerek iş kazaları konusunda gerekse diğer yaşanan olaylar hakkında bizleri haberdar edin. Mesleki eğitimin yaygınlaştırılmasında  gerekli çabayı gösterelim. Yetenekli öğrencilerin spor taramalarını yaparak olan yeteneklerini erken yaşlarda tespit etmeye çalışalım. Bakanlığın gönderdiği ders kitapları ana kaynak kitaplarımızdır. Bunların yerine başka kayanak kitapların işlenmesine müsaade etmeyelim. Tübitak projelerine katılma konusunda azami istek ve gayret gösterelim. Hepinize çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Yarıyıl tatilinin sizin, öğretmen ve öğrencilerimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum.” diye konuştu.

Şube Müdürleri Hasan Tekke, Osman İşçi de kendi alanları ile ilgili açıklama ve uyarılarda bulunarak toplantı sona erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90