banner102

Öğrenciler “Milli Ağaçlandırma Gününde” geleceğe nefes oldu

Türkiye’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yayımlanan genelge ile 11 Kasım 2019 tarihinden itibaren 11 Kasım “Milli Ağaçlandırma Günü” olarak kutlanıyor.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
11 Kasım 2022 Cuma 22:01
Öğrenciler “Milli Ağaçlandırma Gününde” geleceğe nefes oldu

Bu yılki 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü, “Türkiye Yüzyılı” vizyonu çerçevesinde “Türkiye Yüzyılına Nefes” temasıyla  etkinliklerle kutlanıyor.

Bu anlayışla Of’ta Kıyıcık İlk/Ortaokulunun bahçesinde Of Kaymakamı Yiğit yaşar Demirer, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Of Orman İşletme Şefi Selçuk Bayramoğlu, Okul Müdürü Mustafa Zengin, öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla  “Milli Ağaçlandırma Günü” kutlama etkinliği yapıldı.  Kaymakam Demirer ve beraberindekiler öğrencilerle okulun bahçesine fidan dikip dikilen fidanlara can suyu verdiler.

Of Kaymakamı Yiğit yaşar Demirer etkinlikle ilgili olarak; “Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizle diktiğimiz ağaçlarla Türkiye Yüzyılına Nefes olacağız inşallah. Bu ağaçlarımız onlara emanet; onları koruyup, kollayacak, onlardan sonra geleceklere miras bırakacaklar. Gerek ülkemizin ağaçlandırmasında,  gerek ormanların korunmasında, gerekse orman yangınlarındaki mücadelelerinde orman teşkilatımızı özverili çalışmaları nedeniyle tebrik ediyorum. Daha yeşil ve temiz bir ülke için tüm vatandaşlarımızı duyarlı olmaya ormanlarımızı korumaya davet ediyorum.” Sözleriyle düşüncelerini ifade etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90