banner102

Öğrencilerin 2021 karne sevinci

2020-2021 eğitim yılı okullarda yapılan iki haftalık Telafi Eğitimi ardından bugün 2 Temmuz itibariyle sona erdi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
03 Temmuz 2021 Cumartesi 10:52
Öğrencilerin 2021 karne sevinci

Pandemi dolayısıyla  uzaktan eğitim, kısmi de olsa yüz yüze eğitimle zor bir süreç geçiren öğrenciler  aldıkları karnelerle iki aylık tatile çıktılar. Eğitim öğretim yılının tamamlanması adına Bölümlü Mehmet Akif Ersoy İlkokulunda Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu ve Şube Müdürü Hasan Tekke’nin katılımıyla  bir karne töreni tertip edildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu tören öncesi idareci ve öğretmenlerle bir araraya gelerek sohbet etti. Müdür Kabahasanoğlu sohbetinde; “Gerçekten zor ve meşakkatli bir eğitim öğretim yılını geride bıraktık. Değerli öğretmenlerimiz, gerek okulda gerekse uzaktan eğitim yoluyla zor bir süreç kazasız belasız tamamladınız. Yapmış olduğunuz fedakarllıklar için hepinize teşekkür ediyorum. Gelecek eğitim öğretim yılında inşallah sorunsuz bir şekilde tam anlamıyla yüz yüze eğitime geçeriz. Şimdi tatil zamanı. Öğrencilerimiz bu yaz tatilinde Milli Eğitim Bakanlığı tarafından; sosyal, kültürel, sportif etkinliklerin olduğu “Telafide Ben de Varım” projesindeki aktivitelerden  istifade etmelerini istiyoruz. Evlerde hapsolan, bunalan, sıkılan tüm öğrencilerimiz bu fırsatı kaçırmayacaklarını umuyoruz. Bu anlayışla tüm idareci, öğretmen ve öğrencilerimize sağlık, sihhat içinde iyi tatiller diliyorum.” diyerek duygularını ifade etti.

Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu ve Şube Müdürü Hasan Tekke Okul Müdürü Onur Artan 1/A sınıfı öğrencilerine karnelerini takdim ettiler. İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu bir hayırseverden edindiği Trabzonspor formalarını öğrencilere karne hediyesi olarak takdim etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü  İdris Kabahasanoğlu’nun bu sürprizi  öğrencilerde büyük sevince neden oldu. Karnelerini ve Trabzonspor formalarını alan öğrenciler evlerine mutlu ve  coşkusuyla  döndüler.

Son Güncelleme: 09.07.2021 13:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90