banner102

Öğretmen ve idarecilere Üstün Başarı Belgesi

Eğitim- öğretim çalışmalarında gösterdikleri gayret ve farklı çalışmaları nedeniyle 657 sayılı Devlet Memurluğu Kanununa göre üç kez Başarı Belgesi alan memurlar Üstün Başarı Belgesi ile ödüllendiriliyor.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
25 Mayıs 2023 Perşembe 22:42
Öğretmen ve idarecilere Üstün Başarı Belgesi

Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde görevli 5 idareci ve öğretmen Başarı Belgesi, 28 öğretmen ve idareci Üstün Başarı Belgesi almaya hak kazandı. Of Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer’in imzaladığı belgeler için Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda belgeler öğretmen ve idarecilere takdim edildi. Belge takdim törenine İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Şube Müdürleri Hasan Tekke, Osman İşçi, idareci ve öğretmenler katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu belge takdimi öncesi bir konuşma yaptı. Müdür Kabahasanoğlu konuşmasında; “Başarılı çalışmaları nedeniyle belge almaya hak kazanan idareci ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Marifet iltifata tabidir düsturundan hareketle çalışan, gayret eden kim olursa olsun herkesin yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Biz başarıyı artırmak için moral ve motivasyonunu artıracak dokunuşlar yapmaya gayret ediyoruz. Sağ olsun idarecilerimiz bugüne kadar tekliflerimizi geri çevirmedi. Kendilerine şahsım ve kurumum adına teşekkür ediyorum. Biz eğitimciler için sembolik de olsa bu tür ödüllerin önemli olduğunu düşünüyorum. Aldığımız ödüller yarına bırakacağımız kalıcı güzelliklerdendir. Bu belgeler bir nevi çalışmalarımızın manevi karşılığıdır. Bundan sonra da çalışma azim ve gayretinizi artıracağınıza ve daha güzel işlere imza atacağınıza inanıyorum. Tekrar hepinizi başarılarınızdan dolayı tebrik ediyorum. Sağlıklı, mutlu ve başarılı nice eğitim hayatlarınızın olmasını diliyorum.” sözleriyle düşüncelerini ifade etti.

Konuşmanın ardından Üstün Başarı Belgeleri İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Şube Müdürleri Hasan Tekke, Osman İşçi ile birlikte takdim etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90