banner102

Öğretmenevi Müdürü Hamzaçebi Of’a veda etti

Of Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Davut Hamzaçebi dört yıl görev yaptığı Of’a veda etti.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
24 Haziran 2021 Perşembe 17:35
Öğretmenevi Müdürü Hamzaçebi Of’a veda etti

Davut Hamzaçebi’nin tayini Arsin Mehmet Akif Ersof İlkokulu Müdürlüğüne çıkması nedeniyle Of Kaymakamı Hayrettin Çiçek ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu Şube Müdürleri Hasan Tekke ve Osman İşçi’nin katılımıyla Of Öğretmenevinde  Davut Hamzaçebi için  mini bir veda programı tertip edildi.

Of Kaymakamı Hayrettin Çiçek Of eğitimine yapmış olduğu başarılı hizmetleri nedeniyle Of Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Davut Hamzaçebi’yi  Başarı Belgesi ile taltif etti. Kaymakam Çiçek yaptığı konuşmada; “ Aldığımız bilgiler ve kurumda yapmış olduğumuz incelemelerle müdürümüz Öğretmenevinde ciddi çalışmalar yapmış. Öğretmenevi çok daha nezih ve konforlu hale getirdiler. Of’ta uğurladığımız müdürümüzün çalışmalarına teşekkür ediyor, yeni atandığı yerde kendisine başarılar diliyorum. Rabbim hayırlı ve başarılı hizmetler yapmayı nasip etsin.”dedi.

Of Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Davut Hamzaçebi de yaptığı konuşmada; “Sayın Kaymakamımıza, İlçe Milli Eğitim Müdürümüze ve Şube Müdürlerimize ziyaretleri nedeniyle teşekkür ediyorum. Of’ta dört yılı aşkın güzel  hizmet süremiz oldu. Müdürümüzle ve çalışma arkadaşlarımızla kurumumuzun faydasına güzel ve yararlı işlere imza attık.Destekleri nedeniyle tüm arkadaşlarıma teşekkür eder, saygılar sunarım. Tekrar okula ve öğrencilerin arasına dönmek de ayrı bir heyecan olacak benim için. Allah hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin.”diyerek duygularını ifade etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu da hizmetlerinden dolayı Müdürü Davut Hamzaçebi’ye teşekkür ederek teşekkür plaketi takdim etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90