banner102

Öğretmenlere başarıyı artırmaya yönelik konferans

Of Rehberlik ve Araştırma Merkezi öğrencilerin başarılarını artırmak için etkinlik çeşitliliğine bir yenisini daha kattı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
20 Ekim 2022 Perşembe 00:23
Öğretmenlere başarıyı artırmaya yönelik konferans

Bu kapsamda daha önce velilere yönelik  “LGS- YKS sınav sürecinde anne baba olmak” konulu konferansı yapılmıştı.  Devamında ikinci aşamada öğretmenlere yönelik olan kısmı yapıldı. Of Rehberlik ve Araştırma Merkezi ile Trabzon Üniversitesi işbirliği ile yapılan “LGS- YKS sınav sürecine eşlik eden öğretmen olmak” konulu konferans Of’ta Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu konferans salonunda yapıldı. Trabzon Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Bölümünden Dr. Öğretim Üyesi Serpil Reisoğlu tarafından Of’ta ortaokul ve liselerde görevli branş öğretmenlerine yönelik konferansa öğretmenler yoğun katılım gösterdi.  Konferansın açılışında İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu öğretmenlere yönelik bir selamlama konuşması yaptı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Kabahasanoğlu konuşmasında; “ Bu yıl cumhuriyetimizin 100. yılı olduğu için bu yılı çok önemsiyor ve bu yıl ki başarıyı ayrı bir değer olarak görüyoruz. O nedenle bu yıl eğitimin her alanında daha büyük başarılara imza atmak istiyoruz. Bunu da siz değerli öğretmenlerimizle yapacağız. Çünkü eğitimin öznesi siz değerli öğretmenlerimizsiniz. Yıllardır beraber çalışmaktan mutluluk duyduğum “Of Eğitim Ailesi” olarak hedeflerimize ulaşacağımıza inanıyorum. Çok kıymetli öğretim üyesi hocamıza katılımları ve katkıları nedeniyle teşekkür ediyor, hepinize başarılar diliyorum.” diyerek duygularını ifade etti.

“LGS- YKS sınav sürecine eşlik eden öğretmen olmak”  konulu konferansı veren Trabzon Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Bölümünden Dr. Öğretim Üyesi Serpil Reisoğlu konuşmasına katılımları ve destekleri nedeniyle İlçe Milli Eğitim Müdürüne teşekkür etti. Dr. Öğretim Üyesi Serpil Reisoğlu eski öğretim yaklaşımı ile değişen dünyada yeni öğretim yaklaşımlarından örnekler verdi. Öğrenci başarısında ufak dokunuşlar daha büyük başarılar yakalanabileceğine dikkat çeken Dr. Öğretim Üyesi Reisoğlu konferansına  karşılıklı soru cevap şeklinde devam etti.

Konferansın bitiminde Trabzon Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Serpil Reisoğlu’na  günün anısına Of Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Vahdettin Özdağcı teşekkür  plaketi takdim etti. Konferansa İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Şube Müdürü Hasan Tekke, Of Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Vahdettin Özdağcı, Uğurlu Hacıahmetoğlu Ortaokulu Müdürü Soner Kalkan, Ali Yeşilyurt İHO Müdürü Ali Cerrah, Of Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı Hüseyin Aygün, Rehberlik Hizmetleri Bölüm Başkanı Ebru İskender, Psikolojik Danışman Medine Başaran ve öğretmenler katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90