banner102

Okullar evler kadar güvenli

Okullarda uzun bir aradan sonra yüz yüze eğitime başlamanın heyecanı yaşanıyor.2021-2022 eğitim öğretim yılı tüm Türkiye’de olduğu gibi Of’ta da gerekli önlemlerin alınmasıyla başladı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
10 Eylül 2021 Cuma 23:14
Okullar  evler kadar güvenli

Göreve başladığından beri Trabzon eğitiminin üst sıralara çıkmasında büyük emek sarfeden Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş okulların yüzyüze eğitime başlamasıyla yapmış olduğun okul ve kurum ziyaretlerine devam ediyor. İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş bu yılki ilk ilçe ziyaretlerine Of’tan başladı.Müdür Aktaş Of’ta ilk olarak Of Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret ederek öğretmenlerle bir araya geldi. Öğretmenlere yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını dileyerek başarı temennilerinde bulundu. Ardından öğrencileri sınıflarında ziyaret ederek onlarla bir süre sohbet etti. İmam Hatip Lisesinin ardından HMB Ulusoy MTA  Lisesine geçen Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Aktaş burada Trabzon’u  2021 “TeknofestLiselerArası Elektrikli Araçlar” kategorisinde başarı ile temsil eden 'ETT HMB ULUSOY MTAL GENÇ TAKIMI’nıziyaret ederek öğrencileri ve öğretmenlerini tebrik ederek gelecekte daha büyük başarılara imza atacaklarına inandığını ifade etti. Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu ve Trabzon İl Milli Eğitim Şube Müdürü Gülsüm Memişkaptanoğlu ile birlikte gezisine devam eden İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş buradan Fatih Sultan Mehmet Ortaokuluna geçerek öğrencilerle bir süre sohbet ederek öğrencilerin okullara kavuşmaların heyecan ve  mutluluğuna ortak oldu.

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hızır AktaşOf’ta yapmış olduğu ziyaretlerle ilgili olarak; “Şükürler olsun okullarımız öğrencilerine, öğrenciler de okullarına kavuştu. Geçmiş yıllarda olduğu gibi okulların açılmasıyla okul ziyaretlerimize kaldığımız yerden devam ediyoruz. Ziyaretlerimizde okullarda  gördüğümüz hazırlıklar ve genel durumdan son derece memnun kaldık.  Malum hastalık nedeniyle okullarımızda her türlü tedbir alınmış, maske, dezenfektan , temizlik malzemelerinde hiçbir eksiklik olmadığını gördük. Öğrencilerimizin uzun aradan sonra arkadaşlarına ve öğretmenlerine kavuşmasındaki mutluluğa şahit olduk. Alınan tedbirlerle öğrencilerimiz okullarımızda evlerindeki gibi rahat ve güvende olduğunu söyleyebiliriz. Velilerimizin hiçbir endişeye kapılmadan, gönül rahatlığıyla  çocuklarını okula gönderebilirler. Temennimiz ve tüm çabalarımız bir daha okulların kapanmamasından yanadır. Bunun yolu da kurallara toplum olarak uymaktan geçiyor. Bu manada toplum olarak  hepimize  sorumluluklar düşüyor. Ben inanıyorum ki herkes sorumluluk bilinciyle hareket edecek, bir daha okullarımız kapanmayacaktır inşallah. Bu anlayışla eğitim öğretim yılımızın kazasız, belasız, sağlık sihhat içinde kapanmadan tamamlanmasını Rabbimden diliyorum.” sözleriyle düşüncelerini ifade etti.

Son Güncelleme: 11.09.2021 23:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90