banner102

Özel Öğrencilerin yılsonu sergisine Kaymakam Çiçek’ten ziyaret

Of’un ve bölgenin önemli özel eğitim kurumu olan Yakup Türköz Özel Eğitim Meslek Okulunda öğrenciler hem özel eğitim görüyor hem de mesleki beceriler kazanıyor.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
24 Haziran 2021 Perşembe 17:28
Özel Öğrencilerin yılsonu sergisine  Kaymakam Çiçek’ten ziyaret

Yakup Türköz Özel Eğitim Meslek Okulunda eğitim gören öğrenciler, okul bünyesinde bulunan atölyelerde yıl boyunca ürettikleri birbirinden güzel ürünleri açtıkları yılsonu sergisi ile sergilediler. Of Kaymakamı Hayrettin Çiçek, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Şube Müdürleri Hasan Tekke, Osman İşçi ile birlikte okulu ziyaret ederek öğrencilerle sohbet edip okul bahçesinde öğrencilerle voleybol oynadılar. Kaymakam Çiçek çalışmalar hakkında Okul Müdürü Mustafa Akyıldız’dan bilgi aldı. Okul Müdürünün bilgilendirilmesinden sonra okulda açılan yılsonu sergisi gezildi.

Kaymakam Hayrettin Çiçek ziyaretle ilgili olarak ; “  Öğrencilerimizin ortaya koydukları performans ve eserler gerçekten çok güzel. Ellerine, emeklerine sağlık. Okulumuz, salgın hastalık döneminde dahi üretime devam etmiş olması da ayrıca mutluluk verici bir durum. Yiyecek İçecek Hizmetleri Atölyesi, Seramik ve Cam Teknolojisi Atölyesi, El Sanatları Atölyesi ile Mobilya ve İç Mekân Tasarımı Atölyelerinde üretilen birbirinden güzel ürünleri gördükçe bu yavrularımıza fırsat verildiğinde neler yapabileceklerini gördük. Burada gösterilen emek ve özveri gerçekten takdire şayandır.  Emeği geçen okul müdürümüzü, öğretmenlerimizi, öğrencilerimizi ve velilerimizi tebrik ediyorum. Her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyorum. Hepinize üstün başarılar, sağlıklı günler diliyorum.” diyerek düşüncelerini ifade etti.

Yakup Türköz Özel Eğitim Meslek Okulundaki program Yiyecek İçecek Hizmetleri Atölyesinde öğretmen ve öğrencilerin hazırladıkları yiyeceklerden oluşan ikram sunumu yapıldı. Program okulun önünde çekilen toplu fotoğrafla sona erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90