banner102

Rehber Öğretmenler bölge toplantısı Of’ta yapıldı

Eğitim öğretimde önemli yere sahip olan rehberlik hizmetleri Of’ta çok önemli değer görüyor. Hizmetlerin yürütülmesinde Of’ta öncü kuruluş olan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Of Rehberlik ve Araştırma Merkezi rehberlik ve psikolojik danışma hizmetlerinde bölgeye hizmet sunuyor.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
29 Eylül 2022 Perşembe 18:32
Rehber Öğretmenler bölge toplantısı Of’ta yapıldı

Of, Hayrat, Dernekpazarı, Çaykara, Sürmene, Köprübaşı ve Araklı ilçelerindeki eğitim kurumlarına hizmet sunan kurum en ücra yere kadar hizmet götürmenin mutluluğunu yaşıyor. Her yıl eğitim-öğretim yılının başı, ortası ve sonunda bu bölgelerde görevli Rehberlik ve Psikolojik Danışman Öğretmenlerle toplantılar yapılıyor. Bu yılki Rehber Öğretmenler ve Psikolojik Danışmanlar Bölge toplantısı Of’ta Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu toplantı salonunda yapıldı. Toplantıya rehberlik hizmetlerinin eğitimin önemli parçası olduğunu her platformda belirten Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu da katılarak bir selamlama konuşması yaparak bu yılın önemine dikkat çekti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Kabahasanoğlu konuşmasında; “ Biz rehberlik hizmetlerinin çok önemli olduğuna inanıyor ve bu alanda yapılan çalışmalar her daim öncülük yapmaya çalışıyoruz. Son yıllarda yaşanan gerek ailevi sorunlar, gerek öğrencilerin başarılarına engel olan konular, gerekse  giderek artan eğitim-öğretimi olumsuz etkileyen diğer konuların olumsuzluklarıyla mücadelede  siz değerli  rehberlik ve psikolojik danışmanlarımıza önemli görevler düşüyor. Sizlerin özverili çalışmalarınız, olaylara yaklaşımlarınız ben inanıyorum ki birçok sorun daha olmadan engellenecektir. Bu yıl ülkemiz ve milletimiz için önemli bir yıl olduğu için cumhuriyetimizin 100. yılına özel daha bir yılda sizlerden biraz daha fedakârlık ve gayret bekliyorum. Bu yıl hedefimize koyduğumuz eğitimin her alanında “yüz akı başarı” hedefini beraber yakalayacağız inşallah. Her zaman yanınızda olduğumu bilmenizi istiyorum. Bugün de onun için sizlerle beraber olmak, sizlere manevi güç vermek istedim. İster eğitim-öğretimde olsun, ister diğer konularda olsun kapımız da, telefonumuz da sizlere açıktır. Yeni eğitim-öğretim yılında kazasız, belasız, başarılı bir yıl geçirmenizi diliyorum.” dedi. 

Toplantı İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu’nun konuşmasının ardından gündem maddelerinin görüşülmesi ile devam etti. Of Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Vahdettin Özdağcı her zaman yanlarında olan ve Rehber Öğretmenler ve Psikolojik Danışmanlar Bölge toplantısına katılan İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu’na teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90