banner102

Rehber Öğretmenler için eğitim projesi

Of Rehberlik Araştırma Merkezi ve Doka (Doğu Karadeniz Ajansı) işbirliği ile yürütülen "Psikometrik Uygulamalarla Çocuk Değerlendirme Testleri ve Oyun Terapisi Eğitimi" projesi Of Rehberlik ve Araştırma Müdürlüğü (Of, Hayrat, Çaykara,Dernekpazarı,Köprübaşı,Sürmene, Araklı) Bölgesindeki 25 Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmen katılımıyla Of’ta gerçekleştiriliyor.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
03 Kasım 2021 Çarşamba 21:22
Rehber Öğretmenler için eğitim projesi

1-6 Kasım tarihleri arasında Of Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen ; çeşitli Psikometrik Testler ve Oyun Terapisi Eğitimini içeren eğitim projesi Naisa Psikoloji Ekibinden Uzman  Psikolojik Danışman  Özcan Yıldırım ve Uzman Psikolog Sarah Merve Ahmad tarafından veriliyor.

Projenin açılışına katılan  Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu katılımcılara da  bir selamlama konuşması yaptı. Müdür Kabahasanoğlu konuşmasında ; “İlçemize hoş geldiniz. Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenler olarak çok önemli  görev ifa ediyorsunuz. Rabbimden sizlere kolaylıklar diliyorum. Proje ile yeni bilgi paylaşımında bulunarak bilgi ve tecrubelerinizde, bakış açılarınızda olumlu değişimler yaşacağınıza inanıyorum. Projenizin sizlere ve tüm eğitim camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bizler her zaman sizlerin yanınızdayız. Bir probleminiz, bir sıkıntınız olduğunda kapımız her daim sizlere açıktır. Rabbimden  hepinize sağlıklı, kazasız, belasız, başarılı bir yıl geçirmenizi temenni ediyorum.”dedi.

Of Ram Müdürü  Vahdettin Özdağcı da her zaman yanlarında olan ve her daim destekçileri olan İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu’na teşekkür ederek  projenin başarılı geçmesi temennilerinde bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90