banner102

Saadet Partisi Of Gençlik Kolları Kişisel Gelişim Kursuna Başladı

Diksiyon eğitimlerini aldıktan sonra ara vermeden aynı kursun devamı niteliğinde olan Kişisel Gelişim kursuna Başlayan Saadet Partisi Of Gençlik Kolları Üyeleri, bu kursun kendileri için çok yararlı bir kurs olacağını söylediler.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
12 Aralık 2014 Cuma 01:23
Saadet Partisi Of Gençlik Kolları Kişisel Gelişim Kursuna Başladı
 Saadet Gençliği olarak eğitim alanlarının her birini en güzel şekilde değerlendirme adına bu kurslara katıldıklarını belirten Saadet Partisi Of Gençlik Kolları Kültür ve Sanat Başkanı Mehmet Ulusal, "Biz Saadet Partisi Of Gençlik Kolları olarak yeni yönetim kurulumuzu kültür ve sanat anlamında eğitimli yapmak için elimizden geleni yapıyoruz. Kültür ve Sanat başkanlığı olarak gerek diksiyon gerekse kişisel gelişim kurslarını organize edip üyelerimizi bu kurslara tabi tuttuk. Bu kursların akabinde eksik hangi alanımız varsa o alanları geliştirmek için kurs başvurularında bulunup bu alanlardaki eksikliklerimizi de gidereceğiz." dedi.

İki hafta sürecek olan kişisel gelişim kursuna sadece saadet gençliğinin değil, her kesimden insanın katılabileceğini de söyleyen Ulusal, "Bu kurslar Halk Eğitim Bünyesinde açıldığı için her kesimden kişiler bu kursa katılabilir. Biz sadece bunun öncülüğünü yapıyoruz." diyerek kursa katılmak isteyenleri davet etti.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 12.12.2014 11:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90