banner102

Şarkılar bizi söyler, biz şarkılar söyleriz projesinde öğrencilerde yeteneklerini sergiledi

Millî Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından Türk müziğinin gelecek nesillere aktarılması amacıyla başlatılan "Şarkılar Bizi Söyler Biz de Şarkı Söyleriz" projesi kapsamında Of’ta Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün açmış olduğu kursta edindikleri eğitim sonrası Şehit Necmi Çakır Anadolu Lisesi öğrencileri yeteneklerini sergileyerek birbirinden güzel 15 eserin yer aldığı konser verdi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
20 Ocak 2023 Cuma 20:25
Şarkılar bizi söyler, biz şarkılar söyleriz projesinde öğrencilerde yeteneklerini sergiledi

Şehit Necmi Çakır Anadolu Lisesi konferans salonunda yapılan konser 22 öğrenci Şef Nevin Özer ve Ece Emirzeoğlu’nun yönetiminde sundukları konser izleyicilerinbeğenisini kazanarak izleyicilerden büyük alkış aldı. Of Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Ak Parti Of İlçe Başkan Vekili Hayati Şenocak, İlçe Milli Eğitim Müdürüİdris Kabahasanoğlu, Okul Müdürü Ahmet Kayıkçı,  Memursen Of İlçe Başkanı ve önceki dönem Okul Aile Birliği Başkanı  Yüksel Yaşar, okul ve kurum müdürleri, öğretmen ve veliler katıldı.

Konserin sonunda Of Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer Şef Nevin Özer’e, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu Şef Ece Emirzeoğlu’na hediye takdiminde bulundu. İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Şehit Necmi Çakır Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Kayıkçı, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Muhammet Şevket Şahin görevli öğrencilere sertifikalarını takdim etti.

Programın son bölümünde İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu sahneye çıkarak proje ile ilgili bilgi verdi. Müdür Kabahasanoğlu konuşmasında; “Öncelikli olarak programda emeği geçen idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizi de başarılı performansları nedeniyle tebrik ediyorum. Millî Eğitim Bakanlığımız bu yıl tüm Türkiye’de “Yaşat ki Değer Bulsun” projesini hayata geçiriyor. Bu anlamda bizi biz yapan, milli ve manevi değerlerimizi öğrencilerimize her türlü etkinlikle kavratmaya çalışıyoruz. Okullarımızda bu anlamda sevgi, saygı, adalet, merhamet, vatan ve millet sevgisi gibi değerlerin de yer aldığı 500’ün üzerinde etkinlik yapıldı. Bu projelerimizin bir amacı da öğrencilerimizin kendilerine güven duygularını geliştirerek, sosyal becerilerini artırıp yarının Türkiye’sine hazırlamaktır. Çalışmalarımızda yanımızda olan Sayın Kaymakamımız Yiğit Yaşar Demirer ve Sayın Belediye Başkanımız Salim Salih Sarıalioğlu’na teşekkür ediyorum.Tüm misafirlerimize katılımları nedeniyle teşekkür ediyor, öğrencilerimize bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

Şarkılar Bizi Söyler Biz de Şarkı Söyleriz programı toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90