banner102

Şehit Öğretmen Ali Bulut anısına resim, şiir mektup yarşması düzenleniyor

Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Bolidoğlu Eğitim ve Yardımlaşma Vakfı arasında imzalanan protokol ile Şehit Öğretmen Ali Bulut anısına resim, mektup, şiir yarışması düzenlenecek.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
23 Aralık 2021 Perşembe 16:18
Şehit Öğretmen Ali Bulut anısına resim, şiir mektup yarşması düzenleniyor

Söz konusu protokol İlçe Milli Eğiim Müdürü İdris Kabahasnoğlu ile  Bolidoğlu Eğitim ve Yardımlaşma Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Amet Temel Bulut arasında imzalandı.  İlçe Milli Eğiim Müdürü İdris Kabahasnoğlu İmza töreninde;” Bolidoğlu Eğitim ve Yardımlaşma Vakfı’a böyle anlamlı ve güzel teklif için teşekkür ediyorum. Bu yıl Şehit Öğretmen Ali Bulut adına “Vatan Sevgisi ve Şehitlik” okullarımızda düzenlenecek etinlik ile hem öğretmenimizi anlamış, anmış hem de milli ve manevi değerlerimizi anlı tutmuş olacağız.Ortaya konan ödüller öğencilerimizi ayrıca teşvik edecektir. Bundan sonra da işbirliğimizin devam edeceğine inanıyorum.Çalışmalarıızda kolaylıklar ve başarılar diliyorum.”sözleri ile duygularını belirtti.

İşbirliği protkolünü Bolidoğlu Eğitim ve Yardımlaşma Vakfı adına imzalayan Mütevelli Heyeti Üyesi Amet Temel Bulut ise; “ Vakfımız eğitime çok önem veriyor. Bu anlayışla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzle akrabamız ve eğitim şehidimiz Şehit Öğretmen Ali Bulut anısına “Vatan Sevgisi ve Şehitlik” temalı para ödüllü  resim, şiir, mektup yazma yarışması için     

Protokol imzaladık. Hem bu ülvi duyguları canlı tutmak hem de öğrencilerimize destek vermek istedik. Önümüzdeki yılllarda da eğitim faaliyetlerimiz devam edecektir. Faaliyetimize destek vererek bizleri yakın ilgi ve  samimiyetle karşılayan Milli Eğitim Müdürümüz idris kabahasanoğlu’na ve Şube Müdürümüz Hasan Tekke’ye teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.”dedi. 

Protokol  kapsamında ilkokul öğrencileri arası “Vatan Sevgisi ve Şehitlik” konulu resim; ortaokul öğrencileri arası “Şehit Öğretmenime Mektup”  temalı mektup yazma  ve lise öğrencileri arası “Vatan Sevgisi ve Şehitlik” konulu şiir yarışması düzenlenecektir. Yarışaya Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı İlkokul, ortaokul ve lise öğrencileri katılacak.  İlkokullar arası düzenlenecek resim yarışması birincisine 1000 lira, ikincisine 750 lira, üçüncüsüne  500 lira para ödülü verilecek. Ortaokullar arası “Mektup Yazma” yarışması birincisi 2000 , ikincisi 1500, üçüncüsü 1000 lira ile ödüllendirilecek. Şiir alanında yarışacak lise öğrencileri birincisine 3000, ikincisine 2000, üçüncüsüne 1000 lira para ödülü verilecek. 11 Mart 2021 tarihinde sona erecek yarşmanın ödülleri 18 Mart 2022 Cuma günü düzenlenecek 18 Mart Çanakkale Zaferi ve şehitleri Anma Günü programında verilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90